DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE: Sjajna vest - srpski teniser učestvuje na turniru u Sinsinatiju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.08.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sreća mu se osmahnula.

DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE: Sjajna vest - srpski teniser učestvuje na turniru u Sinsinatiju!

Foto: Tanjug

Novak Đoković i Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović dobio je sjajnu priliku da se takmiči u glavnom žrebu ATP Mastersa u Sinsinatiju, nakon što se Kameron Nori povukao. Ovo je izvanredna prilika za Mišu da pokaže svoje teniske veštine na velikoj sceni.

U prvom kolu, Kecmanović će se suočiti sa kvalifikantom, a ukoliko prođe tu rundu, sledi mu meč protiv poljskog tenisera Huberta Hurkača. Očekuje se da će Miomir dati sve od sebe kako bi ostvario uspeh na ovom prestižnom turniru.

Kecmanović dolazi na ovaj turnir nakon poraza od Nuna Borgesa u prvom kolu Montreala. Prethodno, bio je eliminisan u trećem kolu Vašingtona od Denisa Šapovalova rezultatom 1:2 (6:4, 4:6, 2:6). Ovi rezultati su motivacija za Mišu da se još više potrudi i pokaže svoju snagu na turniru u Sinsinatiju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kreće u osvajanje Sinsinatija - Miomir Kecmanović

 

U međuvremenu, naš olimpijski šampion Novak Đoković i dalje oduševljava najmlađe navijače. Nedavno je bio viđen na događaju gde je svojom pojavom obradovao mnoge mališane. Novak je još jednom pokazao svoju posvećenost kako van terena, tako i na terenu.

Sinsinati je spreman da ugosti teniske velikane, a Miomir Kecmanović ima priliku da se dokaže i pokaže svoj talenat. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se srpski teniser snaći na ovom prestižnom turniru.

Da podsetimo, dvadesetčetvorogodišnji Miomir Kecmanović trenutno zauzima 50. poziciju na ATP listi i trenutno je drugi reket Srbije iza neprikosnovenog Novaka Đokovića. Popularni Miša je deo ATP tura od 2017. godine, a najbolji plasman na listi svetskih tenisera imao je polovinom juna prethodne 2023. godine kadja se nalazio na 27. poziciji ATP liste.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading