DOŠLI SMO DO VELIKOG KRAJA OLIMPIJSKIH IGARA! Vaterpolisti protiv Hrvata da zatvore kako dolikuje - ZLATOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Balkanski derbi za kraj

DOŠLI SMO DO VELIKOG KRAJA OLIMPIJSKIH IGARA! Vaterpolisti protiv Hrvata da zatvore kako dolikuje - ZLATOM!

Foto: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Prođoše i ove Olimpijske igre dok si rek'o keks, a kao da je ceremonija otvaranja bila juče. Pune dve nedelje pratili smo i podržavali srpske sportiste koji su nam uzvratili sa pet medalja u Parizu, sada i zvanično. Hetik Cabolov je danas bio poslednji koji je to mogao da promeni, ali mu je bronza izmakla u poslednjih 30 sekundi borbe. 

Tako, osvajači odličja za Srbiju na Igrama u Parizu 2024. godine su:

- Damir Mikec i Zorana Arunović u streljaštvu (zlato)

- Novak Đoković u tenisu (zlato)

- Košarkaška reprezentacija (bronza)

- Aleksandra Perišić u tekvondou (srebro)

- Vaterpolo reprezentacija (?)

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jakšić

Samo još jedna nedoumica je ostala - odličjem koje boje će se okititi "delfini"? Oni od kojih smo najmanje očekivali došli su do toga da se poslednjeg dana šampionata bore za zlato.

I posle, istina, neubedljive grupne faze, gde se dogodio onakav pomalo neočekivan poraz od Australije uz tesnu pobedu nad Japanom, sve je manje bilo onih koji su verovali da ovaj novi tim predvođen Urošem Stevanovićem može do medalje u Parizu. Onda se dogodio Jakšić protiv Grčke i maestralna pobeda nad Amerikom. I, "odjednom" - bum, Srbija je opet u finalu.

I tamo se neće boriti protiv bilo koga - već protiv Hrvatske. Balkanski dvoboj koji će pratiti čitav vaterpolo svet. Biće ovo više od meča i više od samog finala, to je valjda svima jasno. Zato budite sutra kraj malih ekrana u 14 časova da ispratimo "delfine" do trećeg zlata na Olimpijskim igrama u nizu i zatvorimo takmičenje kako dolikuje!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading