PA NEK TRAJE SAMO JEDAN DAN! Jokiću na UVO svira Baja Mali Knindža - Pariz GRMI, biće ovo duga NOĆ! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku slavlja.

PA NEK TRAJE SAMO JEDAN DAN! Jokiću na UVO svira Baja Mali Knindža - Pariz GRMI, biće ovo duga NOĆ! (VIDEO)

Foto: Tanjug/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Nakon velikog uspeha na Olimpijskim igrama, srpski košarkaši su se okitili bronzanom medaljom, pobedivši reprezentaciju Nemačke. Iako su mnogi priželjkivali zlatnu medalju, sportisti su bili zadovoljni postignutim rezultatom i nije nedostajalo proslave.

Najveća zvezda srpske reprezentacije, Nikola Jokić, ušao je u istoriju Olimpijskih igara postigavši tripl-dabl. Ovo ga svrstava uz bok imenima poput Aleksandra Đorđevića, Luke Dončića i Lebrona Džejmsa, što samo potvrđuje njegovu vanvremensku klasu.

Foto: KSS

Nikola Jokić

Nakon osvajanja bronzane medalje, srpski košarkaši su se opustili i proslavili u svlačionici, a jedan snimak je posebno privukao pažnju javnosti. Uz prisustvo Pešića, atmosfera je bila euforična, a igrači su uživali u trenucima zajedništva i radosti zbog ostvarenog uspeha.

Najbolji igrač sveta, Nikola Jokić, prednjačio je u slavlju. Njegova spontanost i opuštenost su došli do izražaja kada je zatražio pesmu "Ptico moje, beli labude" od Baje Malog Knindže. Uz njegovu inicijativu, atmosfera je dostigla vrhunac, a Pariz je odjekivao od pesme i veselja. Jokić je još jednom pokazao da je ne samo vrhunski sportista, već i veliki zabavljač.

 

 

Pitanje ostanka selektora Srbije, Aleksandra Pešića, bilo je aktuelno nakon osvojene medalje. Popularni Kari dao je odgovor na ovo pitanje, ostavljajući javnost u iščekivanju šta budućnost nosi za srpsku košarkašku reprezentaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading