SUDIJA KOJI JE OPLJAČKAO SRBIJU SUDI U FINALU! Ameri imaju svog šestog igrača na OI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prosto da ne poveruješ...

SUDIJA KOJI JE OPLJAČKAO SRBIJU SUDI U FINALU! Ameri imaju svog šestog igrača na OI

Foto: RTS/printscreen

Nemačka je "izvisila", Srbija je uzela bronzu, a večeras ćemo saznati ko će se okititi srebrom, a ko zlatom. Trenutno Amerika i Francuska igraju finale Olimpijskih igara, ali za oko je, pogotovo gledaocima iz Srbije, zapala jedna stvar pre početka meča.

Iako je sudija Hulio Anaja bio predmet kontroverzi zbog svojih odluka na štetu Srbije u polufinalu, FIBA mu je ukazala poverenje dajući mu priliku da sudi finalnu utakmicu između Francuske i SAD. Izgleda da Ameri imaju svog šestog igrača na ovom turniru.

Republika

Foto: X/Screenshot

Sumnjiv momenat na Srbija - SAD

Olimpijske igre u Parizu 2024. godine su donele mnogo uzbuđenja i neočekivanih obrta, ali jedan od najkontroverznijih momenata dogodio se u košarkaškom meču između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država. Sudija Hulio Anaja iz Paname privukao je pažnju javnosti svojim odlukama koje su izazvale burne reakcije kako igrača, tako i stručnog štaba.



Jedna od najupečatljivijih odluka Hulija Anaje bila je dosuđivanje četvrtog prekršaja Nikoli Jokiću nad Durentom prilikom trojke Bukera, što je imalo značajan uticaj na tok utakmice, pošto je "drim tim" iz tog napada profitirao čak šest poena. Pored toga, mnogi su primetili da sudija nije sankcionisao očigledne korake Lebrona Džejmsa, što je dodatno podgrejalo tenzije na terenu. Bolje da ne idemo dalje, jer bismo mogli navesti još mnoge sporne momente.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading