ŽENA NOŽEM IZBOLA TROJICU MUŠKARACA: U nekoliko meseci pokušala UBISTVO tri puta

Autor:

Svet

11.08.2024

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njoj je, navodi policija, pružena lekarska pomoć u odgovarajućoj ustanovi

ŽENA NOŽEM IZBOLA TROJICU MUŠKARACA: U nekoliko meseci pokušala UBISTVO tri puta

Foto: Shutterstock

Policijska uprava zagrebačka dovršila je kriminalističko istraživanje u vezi sa pokušajem ubistva na Medveščaku, koji se dogodio 25. maja oko 9 sati. Tada je, naime, 42-godišnjakinja u stanu oštrim predmetom povredila 53-godišnjeg poznanika. Policija je istakla kako su ženu, osim toga, osumnjičili za još dva ubistva u pokušaju. Njoj je, navodi policija, pružena lekarska pomoć u odgovarajućoj ustanovi.

Sumnja se da je osumnjičena 25. maja 2024. nešto pre 9 sati, nakon verbalne svađe s 53-godišnjakom, uzela nož te u nameri da ga usmrti, ubola nožem u prsa, nakon čega joj je oštećeni uspeo oduzeti nož, nakon čega je pobegao, istakla je policija.

Uz to, sumnja se i da je 13. maja 2024. nešto pre ponoći, u stanu, nakon verbalne svađe s 44-godišnjakom, kada je hteo da izađe iz stana, krenula za njim, uzela nož te u nameri da ga usmrti ubola u stomak. Povređani je uspeo pobeći te je lakše povređen.

Takođe, daljim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici došli su do saznanja da je osumnjičena i 6. februara 2024. godine, u stanu, tokom noći, takođe nakon verbalne svađe s 39-godišnjakom, otišla u kuhinju po nož te u nameri da ga usmrti dva puta ubola u prsa, a zatim i u ruku. S lakšim povredama 39-godišnjak je uspeo pobeći, piše Večernj list.

Kako je Policijska uprava zagrebačka utvrdila, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podneta je nadležnom Županijskom državnom tužilaštvu u Zagrebu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading