SAGA JE KONAČNO ZAVRŠENA? Zvezda dovodi najveće letnje pojačanje - reprezentativac stiže na Marakanu zaobilaznim putem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.08.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrda je stigla i iz Rusije.

SAGA JE KONAČNO ZAVRŠENA? Zvezda dovodi najveće letnje pojačanje - reprezentativac stiže na Marakanu zaobilaznim putem!

Foto: www.profimedia.rs

Punih 12 meseci traje saga o dolasku slovenačkog reprezentativca u srpsku prestonicu, a kako prenose ruski mediji, Vanja Drkušić će uskoro zadužiti opremu crveno-belih boja i stavit ise na raspolaganj treneru Vladanu Milojeviću.

Crvena zvezda je uspela da završi veoma važan posao u letnjem prelaznom roku, iako se činilo da će se najveća želja srpskog šampiona uputiti u drugom smeru.

Naime, slovenački reprezentativac Vanja Drkušić je dogovorio četvorogodišnju saradnju sa Zenitom, prenosi novinar Čempionata Andrej Pankov. Međutim, sjajni defanzivac će odmah biti pozajmljen crveno-belima, što je vest koja će sigurno obradovati navijače.

Vanja Drkušić je bio želja Crvene zvezde i prošlog leta, međutim, tada je Soči tražio 2.000.000 evra na ime obeštećenja, što je bilo previše za crveno-bele. Ipak, ukoliko je se informacije ruskih novinara pokažu kao tačne, Drkušić će ipak na kraju krenuti put Marakane, što će biti veliko pojačanje za sedmostrukog uzastopnog šampiona naše zemlje.

Republika

Foto: Starsport

Ovog leta će verovatno napustiti Beograd - Naser Điga

 

Ukoliko se transfer Drkušića realizuje, iznosno je da će mladi defanzivac iz Burkine Faso, Naser Điga nakon godinu dana napustiti srpsku prestonicu, s obzirom da klub sa beogradske Marakane za njga ima unosne ponude klubova sa zapada Evrope.

Sve u svemu, transferni period u Crvenoj zvezdi je sve samo ne dosadan. Sa potencijalnim dolaskom Vanje Drkušića i odlaskom Nasera Đige, ekipa iz Ljutice Bogdana će imati dosta promena u timu, a navijači sa nestrpljenjem očekuju razvoj situacije. Sve oči su uprte ka Marakani i narednim potezima rukovodstva kluba, a jedno je sigurno - fudbalska groznica je veoma prisutna među navijačima Crvene zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading