IZABRAN NAJBOLJI TRENER OLIMPIJSKIH IGARA! FIBA donela jako očekivanu odluku (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda nisu osvojili zlato, ali su se borili do poslednjeg daha.

IZABRAN NAJBOLJI TRENER OLIMPIJSKIH IGARA! FIBA donela jako očekivanu odluku (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država ostvarila je zlatni uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu, pobedivši Francusku rezultatom 96:87. Ova pobeda nije došla lako, jer su Francuzi pružili snažan otpor tokom celog meča. Ipak, sjajna igra američkih košarkaša, predvođenih Lebronom Džejmsom, bila je dovoljna da osvoje zlatnu medalju.

Jedan od najupečatljivijih momenata finala bio je kada je Geršon Jabusele, krilni centar reprezentacije Francuske, izveo impresivno zakucavanje preko Lebrona Džejmsa. Ovaj potez izazvao je oduševljenje navijača na tribinama i ostavio snažan utisak na tok utakmice.

 

 


Selektor Francuske, Vensan Kole, je dobio priznanje za svoj rad, budući da je uspeo da odvede domaću ekipu do finala Olimpijskih igara. Ovo nije prvi put da je Kole postigao veliki uspeh sa reprezentacijom Francuske, s obzirom da je već osvojio srebrnu medalju na prethodnim Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine. Takođe, tokom svoje trenerske karijere, ostvario je zapažene rezultate na evropskim i svetskim takmičenjima, osvajajući zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju.

Olimpijski trijumf košarkaša SAD-a u Parizu bio je izuzetno značajan događaj, obzirom na veliku borbu koja je vođena na terenu. Pobeda nad Francuskom donela je zlatnu medalju ekipi SAD-a, dok je selektor Vensan Kole ponosno predvodio reprezentaciju Francuske do srebrnog odličja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading