NAPADNUT SLOBA RADANOVIĆ, STRAVIČNA TUČA PREKINULA NASTUP! Pevač hitno tražio obezbeđenje, nastala OPŠTA POMETNJA!

Autor:

Zabava

11.08.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obezbeđenje hitno reagovalo, otkriveno u kakvom je sada stanju pevač

NAPADNUT SLOBA RADANOVIĆ, STRAVIČNA TUČA PREKINULA NASTUP! Pevač hitno tražio obezbeđenje, nastala OPŠTA POMETNJA!

Foto: tiktok.com/printscreen

Na nedavnom nastupu u Crnoj Gori, popularni pevač Sloba Radanović doživeo je neugodnost koja je izazvala opštu tuču među publikom. Iako je došao tačno na vreme i napravio sjajnu atmosferu, situacija se promenila kada je otpevao rodoljubnu pesmu "Idem preko zemlje Srbije". Publika je reagovala burno, vređajući i ponižavajući pevača, što je dovelo do neprijatnog incidenta. Pevač je pokazivao rukom obezbeđenju, kako bi sprečilo eventualni okršaj i ne bi li se nastup nastavio zbog publike, koja je bila raspoložena za provod.

On je Crnogorce zamolio za razumevanje, ali je situacija eskalirala u opštu tuču. Na snimcima sa nastupa može se videti kako pevač pokušava da smiri situaciju i zadrži prisebnost.

 

@v.v9353

Dobi Slobo Radanović po petrani u NK. Našao đe će pjevat četničke pjesme... odma zapjeva Niksicani delije hahahaha, strah je čudo ♬ original sound - V V

 

- Sloba je došao tačno na vreme. Bio je odlično raspoložen i napravio je sjajnu atmosferu. Doduše, sve do jednog trenutka, otpevao je rodoljubnu pesmu "idem preko zemlje Srbije" i neko iz publike je počeo da ga vređa i ponižava. On je prekinuo da peva i, kao što vidite na snimku, razmišljao je šta da radi i kako da reši situaciju sa momcima koji su pravili problem. Oni su Crnogorci i smetalo im je to što Radanović peva usred Nikšića - ispričao je izvor za Kurir.

Sloba Radanović se zahvalio publici koja je došla da uživa u njegovom nastupu. "Hvala od srca svima koji su se sinoć sa nama družili u Nikšiću! Volim vas", poručio je pevač putem svog Instagram profila, pokazujući zahvalnost i ljubav prema svojim fanovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading