DOBIO JE NOGU: Potpuni emotivni krah - atraktivna Ruskinja šutnula svetskog broja jedan! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.08.2024

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu dugo uživali u ljubavi.

DOBIO JE NOGU: Potpuni emotivni krah - atraktivna Ruskinja šutnula svetskog broja jedan! (FOTO GALERIJA)

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski teniser Janik Siner i ruska teniserka Ana Kalinskaja su bili u centru pažnje tokom Rolan Garosa, kada su potvrdili svoju vezu. Međutim, samo četiri meseca kasnije, čini se da je njihova ljubavna priča došla do kraja.

Naime, pažljivi fanovi su primetili da Siner i Kalinskaja više ne prate jedno drugo na društvenim mrežama, što je izazvalo brojne spekulacije o njihovom raskidu.

Nakon što su javno potvrdili svoju vezu tokom Rolan Garosa, Siner i Kalinskaja su bili predmet pažnje javnosti. Međutim, nedavno otkriće da se više ne prate na društvenim mrežama je podstaklo brojna nagađanja o tome da je njihova veza okončana. Ovaj "sumnjiv detalj" je postao predmet spekulacija među njihovim fanovima, koji su pažljivo pratili njihove aktivnosti na internetu.

 

Pored ovog razdvajanja na društvenim mrežama, Siner i Kalinskaja su se suočili sa zdravstvenim problemima u proteklom periodu. Siner je bio primoran da otkaže učešće na Olimpijskim igrama zbog zdravstvenih problema, dok se Ana povukla sa meča zbog toplotnog udara, a mnogi su navedene događaje povezali sa emotivnim krahom koji je oboma očigledno teško pao.

Iako javnost spekuliše o mogućem raskidu između Janika Sinera i Ane Kalinskaje, zvanične informacije o njihovoj vezi još uvek nisu potvrđene. S obzirom na njihove zdravstvene probleme i nedavno povlačenje sa turnira, ostaje da se vidi šta će doneti budućnost. S obzirom na svoju profesionalnost i posvećenost tenisu, oboje će sigurno nastaviti da ostavljaju trag u teniskom svetu, bilo zajedno, ili svako na svom putu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading