KAKVE OVO PATIKE NOSI LEBRON U FINALU?! Je l' se u ovome postaje olimpijski šampion? (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baš su upadljive

KAKVE OVO PATIKE NOSI LEBRON U FINALU?! Je l' se u ovome postaje olimpijski šampion? (VIDEO)

Foto: Profimedia

Nemačka je "izvisila", Srbija je uzela bronzu, a večeras ćemo saznati ko će se okititi srebrom, a ko zlatom. Trenutno Amerika i Francuska igraju finale Olimpijskih igara, ali za oko je svim gledaocima zapao jedan detalj.

Naime, Lebron Džejms je večeras ponovo glavni šraf u igri "drim tima", ali patike kakve nosi ne stoje baš jednom lideru ekipe. Samoprozvani "kralj" ima svetleće žute patike, a jedino je razumljivo da ovo nosi jer želi da "privuče" zlatnu medalju slične boje.

Podsetimo, francuska reprezentacija je uspela da se plasira u finale sa samo jednim porazom. Tokom grupne faze takmičenja, "trikolori" su ostvarili pobede nad Brazilom i Japanom, ali su poraženi od Nemačke pre nego što su se suočili sa Kanadom u četvrtfinalu. Međutim, Francuzi su uspeli da ostvare ubedljivu pobedu nad njima i tako se plasiraju u polufinale, gde su se revanširali Nemcima za poraz u grupi.

Sa druge strane, američki tim, poznat kao "Drim tim", nije doživeo poraz tokom čitavog turnira. Oni su zabeležili ubedljive pobede nad Srbijom, Južnim Sudanom i Portorikom tokom grupne faze, a potom su nastavili da to čine i u nokaut fazi, gde su savladali Brazil i Srbiju u polufinalu nakon velikog preokreta. Na njega se nećemo previše osvrtati, već ćemo samo poručiti Jabuseleu da uradi ono što najbolje ume, a bolji neka pobedi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading