NEVEROVATNO! Durent nije ni jednom promašio čitavo poluvreme (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad je našao.

NEVEROVATNO! Durent nije ni jednom promašio čitavo poluvreme (VIDEO)

Foto: Starsport

U prvom kolu grupne faze na Olimpijskim igrama, košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv Sjedinjenih Američkih Država. Naša i američka selekcija su u grupi C, zajedno sa Portorikom i Južnim Sudanom.

Na samom meču protiv Srbije, Kevin Durent je pokazao izuzetnu igru, posebno u prvom poluvremenu. Američki košarkaš je bio bez promašaja iz igre, upisavši 21 poen i ostvarivši jedan skok. Impresivno, šutirao je 3/3 za dva poena i 5/5 za tri poena, što je doprinelo vođstvu njegove ekipe. Srpski košarkaši se trenutno suočavaju sa izazovom kako da zaustave Durenta, koji je postigao više od trećine poena za svoj tim.

 

 


U prvom poluvremenu rezultat je bio 58:49 za Amerikance, a Kevin Durant je bio nezaustavljiv na terenu. Njegova izvanredna igra privukla je pažnju publike i navijača širom sveta.

Ovaj meč izazvao je veliko interesovanje među ljubiteljima košarke, a reakcije na društvenim mrežama jasno pokazuju koliko je Durentova igra impresionirala ljude. Snimci njegovih poteza i poena obišli su internet, dok su navijači sa nestrpljenjem očekivali rasplet ovog uzbudljivog duela.

Ukoliko ste propustili uzbudljiv meč između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, možete pratiti prenose uživo kako biste bili u toku sa najnovijim dešavanjima na terenu. Očekuje nas još mnogo uzbuđenja i sjajne košarke na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading