NAŠ KOMENTATOR OPASNO ISPROZIVAO DURENTA! Tokom prenosa meča između Amerike i Južnog Sudana, rekao OVO (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka reprezentacija je već obezbedila prolaz u drugu fazu takmičenja

NAŠ KOMENTATOR OPASNO ISPROZIVAO DURENTA!  Tokom prenosa meča između Amerike i Južnog Sudana, rekao OVO (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kevin Durent i Karmelo Entoni

Komentator Eurosporta je svojim urnebesnim komentarima na račun Kevina Durenta nasmejao sve Srbe tokom prenosa meča između Amerike i Južnog Sudana. Iako su Amerikanci bez problema pobedili sa 103:86, Durant je imao samo 14 poena za manje od 22 minuta provedenih na terenu, uz lošiji procenat šuta nego protiv "orlova", kada je ubacio 23 poena i imao impresivan šut od 8/9. Komentator se našalio sa Durantovim promašajima, izazivajući smeh kod svih koji su pratili prenos.

Što nisi tako šutirao onomad? - bio je urnebesan kometar novinara Eurosporta nakon što je Durent promašio sa linije za slobodna bacanja.

 


- A onomad tako nisi, a? Dobro, dobro - opet je sve nasmejao nakon što je as Amerike promašio iz igre što mu se zaista protiv Srbije nije često dešavalo, a nije potrebno isticati da je komentator poduševio sve Srbe ovim simpatičnim prozivkama.

 

Američka reprezentacija je već obezbedila prolaz u drugu fazu takmičenja, dok nas u trećem kolu očekuje ključni susret između Srbije i Južnog Sudana. Obe ekipe imaju po jednu pobedu, te će se boriti da obezbede plasman u narednu fazu. Drugoplasirani tim će sigurno nastaviti takmičenje, dok će trećeplasirani zavisiti i od drugih rezultata.

Iako je Kevin Durant imao solidan učinak protiv Južnog Sudana, njegov lošiji procenat šuta i manje poena nego protiv Srbije privukli su pažnju. Komentator Eurosporta nije propustio priliku da se našali na račun Durantovih promašaja, što je izazvalo simpatije kod srpskih gledalaca. Durant će svakako želeti da popravi svoju igru u narednim mečevima kako bi opravdao očekivanja svojih navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading