NOVI PLEJ PARTIZANA BESAN POSLE PORAZA OD SRBIJE: Suđenje je UTICALO, dozvoljavali su im VIŠE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko, prihvati poraz

NOVI PLEJ PARTIZANA BESAN POSLE PORAZA OD SRBIJE: Suđenje je UTICALO, dozvoljavali su im VIŠE!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je ekipu Južnog Sudana rezultatom 96:85 u poslednjem kolu grupne faze Olimpijskih igara. Nakon ove runde, ''orlovi'' se sele u Pariz gde će igrati nokaut rundu kao najbolja drugoplasirana ekipa, a u četvrtfinalu odmeriće snage sa Australijom.

Odigrali su Karijevi igrači dobru utakmicu protiv i te kako žilavih Sudanaca. Kada god bismo se "odlepili" na neku veću razliku, uspevali su pogocima sa distance da se vrate i tako konstantno održavaju priključak. I tako su počeli da nas nerviraju. Ali ne samo zbog trojki, već zbog preagresivne igre koju su prikazali na terenu i konstantnog žaljenja arbitrima.

Stručni štab afričke selekcije, kao i novi plejmejker Partizana Karlik Džons, izrazili su nezadovoljstvo suđenjem na utakmici i posle samog meča. Selektor Ajvi nazvao je suđenje "lakrdijom", dok je Luol Deng takođe kritikovao arbitre. Džons, koji će uskoro obući crno-beli dres, istakao je da je suđenje odigralo ulogu u ishodu meča, naglašavajući da je protivniku dozvoljeno više "fizičke" igre?!

- Mislim da jeste. Ne volim da krivim sudije, ali mislim da to igra ulogu. Dozvolili su drugom timu da igra više ‘fizički’ od nas. Tokom utakmice sam osećao da su nekim igračima dozvoljavali da koriste šake i da rade stvari koje mi nismo smeli. To je uticali i u odbrani i u napadu. Kada se branite od Jokića, morate da igrate fizički. On je MVP i svaka mu čast na tome kako je igrao, kao i celoj reprezentaciji Srbije. Ali, suđenje je na neki način odigralo ulogu, izjavio je Karlik Džons za "Basketnjuz".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading