"ZARAĐUJE KAO ZDRAVKO ČOLIĆ!" Otkriveno koliki JE HONORAR Desingerice - OGROMNE PARE!

Autor:

Zabava

24.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po tome koliko uzme za veče i koliko često nastupa, moguće da zarađuje čak i više od našeg najomiljenijeg živog pevača!

"ZARAĐUJE KAO ZDRAVKO ČOLIĆ!" Otkriveno koliki JE HONORAR Desingerice - OGROMNE PARE!

Foto: Promo foto, Shutterstock, Republika

Ministarstvo kulture i medija Crne Gore je nedavno izrazilo veliku zabrinutost zbog nedavnih nastupa repera Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica. Iz Ministarstva je stigla oštra osuda svakog oblika umetničkog izraza koji po njihovim navodima promoviše nasilje i netoleranciju.

- Kulturna scena naše države treba da bude prostor za pozitivne i konstruktivne poruke i sadržaje, koji će doprinositi razvoju društva i unapređenju kulturnog nasljeđa - piše u saopštenju.

Foto: Instagram.com

Desingerica

Mnoge kolege stale su u odbranu mladog kolege i navele kako je to njegov način da zaradi novac za kuću i porodicu, a mnogi su ga i napali, podržavajući stav koji je iznelo i pomenuto Ministarstvo. Sada se za domaće medije oglasio izvor blizak reperu i "dodao ulje na vatru".

Naime, zvor blizak Desingerici tvrdi da reper uzima ogroman novac po nastupu i sve "peva" na plejbek.

- Ma sve je počelo od one patike i udaranja. Tad su vlasnici klubova počeli da ga nenormalno često zovu da nastupa jer su videli da može da lagano napuni klub. Deca i tinejdžeri su "otkinuli" za njim - počeo je izvor pa dodao:

- U početku je uzimao 500 evra, a sad zarađuje kao da je Čola. Kako sam čuo od njegovih drugova, sada mu je honorar negde između 10.000 i 15.000 evra. Ma to su ogromne pare. On je pun do kraja godine, letnja sezona mu je najjača - tvrdi izvor za "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


Komentari (0)

Loading