JOŠ DVA SRPSKA KLUBA SE BORE ZA MESTO U EVROPI!

Autor:

Sport

24.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvalifikacije za evropska takmičenja se nastavljaju!

JOŠ DVA SRPSKA KLUBA SE BORE ZA MESTO U EVROPI!

Foto: Admiralbet

Juče su fudbaleri Partizana započeli svoj pohod na Ligu šampiona, a može se reći da je gostovanje prošlo neslavno. Iako su Crno-beli poveli sa 1:0 u 22. minutu golom Saldanje iz penala, meč je okončan rezultatom 6:2 u korist Dinama iz Kijeva. Naravno, Parni valjak se nada ponavljanju uspeha iz 1984. godine, kada su poraženi istim rezultatom od Kvins Park Rendžersa, ali su uspeli u revanšu da slave sa 4:0 i eliminišu protivnike iz druge faze kupa UEFA.

Pored Partizana, još dve srpske ekipe će se boriti za mesto na evro sceni. Reč je o Vojvodini i Radničkom iz Kragujevca, koji večeras započinju svoju evropsku avanturu. Najpre se Radnički sastaje sa Mornarom iz Bara u četvrtak od 20 časova u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, da bi pola sata kasnije Vojvodina gostovala Ajaksu u iste faze kvalifikacija za Ligu Evrope.

Iako Lale i Amsterdam obično idu ruku pod ruku, Novosađane očekuje težak posao u Holandiji, a ukoliko naprave čudo i izbace evropskog velikana idu na boljeg iz duela Panatinaikos – Botev Plovdiv. Naravno, u slučaju poraza Vojvodina se seli u 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, gde će se sastati sa Mariborom ili Krajovom. Žreb je bio dosta naklonjeniji Crvenim đavolima sa Čika Dače, koje u slučaju trijumfa nad Mornarom očekuje duel sa pobednikom okršaja između Pakša i AEK-a, čime su izbegnuti protivnici kao što su Bašakšehir, Astana, Makabi Haifa i mnogi drugi.

I ovo bi moglo da bude veče puno neizvesnosti u kojoj možemo uživati uz promo kod EVROPA, koji donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana kada se igraju mečevi Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija. Ova promocija je aktuelna do kraja sezone i dostupna je svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Posetite AdmiralBet.rs, pogledajte kompletnu ponudu za mečeve kvalifikacija, pokupite freebet i naplatite svoje poznavanje evropskog fudbala, samo u AdmiralBetu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading