KAKAV PODVIG: Zvezda bi protiv Mladosti mogla do stotke!

Autor:

Sport

24.07.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lučanci redovna mušterija šampionu Srbije.

KAKAV PODVIG: Zvezda bi protiv Mladosti mogla do stotke!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su zvanično otvorili novo prvenstvo pobedom od 4:0 na svom terenu protiv Jedinstva sa Uba. Ova ubedljiva pobeda predstavlja odličan početak sezone za crveno-bele, a sada se okreću novom izazovu u drugom kolu protiv Mladosti iz Lučana u subotu na Marakani, gde će šampion Srbije stići do neverovatnog podviga.

Naime, crveno-beli su  protiv tima iz Lučana čak 96 golova, pa tek četiri pogotka nedostaju Zvezdi da stigne do trocifrenog broja, kada ja reč o golovima u prvenstvu i kupu. Impresivno je to što Crvena zvezda nije poražena u međusobnim duelima sa Mladosti u 21. veku. Ukupno crveno-beli su postigli 10 golova u nacionalnom kupu i 86 u prvenstvu, te će subotnji meč protiv ekipe iz Lučana biti prava prilika za sve zvezdaše da uživaju u još jednoj sjajnoj utakmici izabranika Vladana Milojevića.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Zvezda je najefikasnija protiv Mladosti bila na mečevima u kojima smo postizali pet golova. Prvi put je to bilo u sezoni 1996/97, kada smo izvojevali pobedu sa 2:5 u Lučanima. Drugi put smo stigli do popularne “petarde” u takmičarskoj godini 2017/18, kada smo takođe na gostovanju pod vođstvom Vladana Milojevića trijumfovali istim rezultatom, dok se u listu strelaca upisao i aktuelni prvotimac Luka Ilić na asistenciju Branka Jovičića.

Do treće pobede sa postignutih pet golova smo stigli u sezoni 2021/22, u trenerskom mandatu Dejana Stankovića. Crveno-beli su tada na gostujućem terenu slavili sa 5:1, a duel će ostati upamćem po het-triku Aleksandra Kataija, koji je ujedno i najefikasniji igrač protiv ekipe iz Lučana. 

Impozantan podatak predstavlja činjenica da smo neporaženi u međusobnim duelima sa narednim oponentom u 21. veku. Ukupno crveno-beli su postigli 10 golova u nacionalnom kupu i 86 u prvenstvu, te će subotnji meč protiv ekipe iz Lučana biti prava prilika za sve zvezdaše da uživaju u verujemo još jednoj sjajnoj utakmici izabranika Vladana Milojevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading