ŠTA ĆE REĆI JELENA? Jedna od najlepših žena na svetu podržala Novaka - otkrila je zbog čega se divi najboljem teniseru na planeti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.07.2024

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakome bi prijalo da o njemu ovako govori brazilski supermodel.

ŠTA ĆE REĆI JELENA? Jedna od najlepših žena na svetu podržala Novaka - otkrila je zbog čega se divi najboljem teniseru na planeti!

Foto: Instagram.com/ adrianalima

Nakon rastanka od Marka Jarića, brazilski supermodel Adrijana Lima i dalje oseća bliskost prema našoj zemlji. Često je možemo videti kako na sportskim takmičenjima navija za Srbiju zajedno sa svojim ćerkama. Adrijana je takođe veoma bliska prijateljica sa Anom Antić, ćerkom legendarnog srpskog trenera i nekadašnjeg fudbalera Radomira Antića, a neretko ostavlja komentare i lajkuje slike Markove rođene sestre Tamare na društvenim mrežama.

Adrijana je istakla da je veliki fan Novaka Đokovića, najboljeg srpskog sportiste, te da je ponosna na njegov rad i posvećenost deci na mnoge različite načine. Takođe, istakla je da je njen bivši suprug, srpski košarkaš, takođe veliki fan Novaka:

- Znate, pod broj 1, ja sam veliki fan Novaka Đokovića. Udata sam za srpskog košarkaša, i on je veliki fan. Sjajno je videti da podržava svoju zemlju, da mu je stalo do dece i da radi tako dobar posao u pomaganju deci na mnogo različitih načina. Mnogo sam ponosna na njega - istakla je Brazilka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Šta će reći Jelena?

 

Adrijana je bila u braku sa Markom Jarićem, sa kojim ima dve ćerke. Iako se više ne nalazi u braku sa srpskim košarkašem, Adrijana i dalje neguje prijateljstva sa srpskim porodicama, pokazujući tako svoju bliskost i podršku Srbiji.

Novak Đoković svakako može biti ponosan na činjenicu da ga podržava jedna od najlepših žena na svetu, ali se i postavlja pitanje kako će na sve navedeno reagovati njegova supruga Jelena.

Najbolji teniser na planeti trenutno se priprema za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu gde mu je glavni cilj osvajanje titule koja mu jedina nedostaje, zlatna olimpisjka medalja.

Da podsetimo, Novak Đoković će zauzeti drugo mesto na listi nosilaca na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Teniski turnir će biti održan od 27. jula do 4. avgusta, a žreb će biti održan u četvrtak 25. jula u 11 sati. Prvi nosilac je Italijan Janik Siner, čime se otvara mogućnost da Đoković igra protiv Nadala već u prvoj fazi turnira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading