DRAGAN ĐILAS CRVEN KAO RAK POBEGAO IZ SKUPŠTINSKE SALE: Predstavnici vlasti demontirali "VOĐU OPOZICIJE", njegova reakcija sve govori!

Autor:

Vesti

24.07.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre par minuta okončala se vanredna sednica Skupštine Srbije, neki su ostali do kraja održavanja drugog uzastupnog šestočasovnog zasedanja, ali ne i Dragan Đilas, koji je odmah nakon govora pobegao iz skupštinske sale.

DRAGAN ĐILAS CRVEN KAO RAK POBEGAO IZ SKUPŠTINSKE SALE: Predstavnici vlasti demontirali "VOĐU OPOZICIJE", njegova reakcija sve govori!

Foto: Republika

Samoproklamovani lider opozicije Dragan Đilas se danas suočio sa teškom istinom, pokušavajući svojom frustracijom i navodnim replikama, da unizi svoje političke protivnike, koji su imali štošta da kažu o njegovom "radu" u periodu kada je on bio na vlasti.

Dragan Đilas je besneo u skupštinskoj sali, sevale su teške reči, replika za replikom, ali i borba predsednice Parlamenta Ane Brnabić da smiri strasti i raspravu "vrati u kolosek".

Na dnevnom redu je bilo nekoliko tačaka, pa i novi izbor guvernera Narodne banke Srbije, te je svoj rad u prethodnom periodu predstavila guvernerka Jorgovanka Tabaković, dok je iz opozicionih klupa, na svaki pomen rezultata aktuelne vesti nastupalo komešanje i dobacivanje govornicima sa druge strane. 

Dragan Đilas nije mogao da podnese ni nekadašnje svoje saradnike, koji su, kako tvrde, morali da napuste političku opciju kojoj su pripadali, upravo zbog njega i njegove samovolje, pa mu se obratio i Dragan Bulatović ispred liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

- Đilas je 2021. došao kod mene na imanje, u selo Batrovci, s ćerkom. Došli su na trešnje. Sa sobom su poveli i psa kog je udomio. Otišli smo u voćnjak, tu su bile puštene ćurke i kokoške i njegov pas je napao ćurana. Pas je verovatno imao nečeg lovačkog u sebi, tako je reagovao, zaleteo se i počeo da čerupa ćurana. Đilas ga je uhvatio, počeo da viče: "Pusti", ali pas nije hteo. Dragan je onda uhvatio psa, doveo do izlaza i počeo da ga tuče - govorio je Bulatović u avgustu prošle godine - naveo je Bulatović tokom skupštnske rasprave.

Na provokacije Đilasa, osvrnuo se i ministar finansija Siniša Mali.

Tužio mene Dragan Đilas za povredu časti i ugleda pošto sam označio njega kao osobu koja krade, čitaj lopov. Prvi osnovni sud odbio je naravno tužbeni zahtev Dragana Đilasa, kaže da sam u pravu, čitaj i sud misli da je Dragan Đilas lopov, ono što misle i građani Srbije takođe - navodi Mali.

Kako je rekao, Đilas se žalio drugostepenom Vrhovnom kasacionom sudu

Verovali ili ne dobijem ja od izvršitelja takođe potvrdu da mi je uplaćeno 83.703 dinara od Dragana Đilasa na ime te presude i svega ostalog. Jedan sam od retkih koji je nešto naplatio od Đilasa, ali samo da znate to je samo zbog toga što sam ga nazvao lopovom, da krade i sud je to i potvrdio - rekao je Mali. 

Podsetimo, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić - Srbija sutra“ Milenko Jovanov reagovao je na današnje obraćanje narodnog poslanika Dragana Đilasa u Narodnoj skupštini i, između ostalog, poručio da ne zna ko su kumovi Dragana Đilasa, niti ga to zanima.

- Za razliku od njih koji se bave decom predsednika Vučića, ja ne znam ni ko su Đilasova deca, ni kako se zovu, i ponosim se time. Ali, zato znam ko je senator Bob Menendez, iz novina znam, to je ovaj čovek koji na fotografiji stoji pored gospodina Stefanovića, gospođe Tepić i gospodina Đilasa. Taj čovek je osuđen jer je bio, između ostalog, u bliskim poslovima i vezama sa Gazmendom Litom zvanim Gas, rođenim bratom političara iz Demokratske stranke u Albaniji, osuđenom za vođenje kockarnica albanske mafije u SAD - naveo je Jovanov.

Prema njegovim rečima, senator Menendez pozivao je na uvođenje sankcija Srbiji, zagovarao oštrije taktike Prištine u pregovorima sa Beogradom, zatražio od američke administracije da se posveti pitanju Albanaca u Preševskoj dolini, tražio kritičkiji odnos prema Srbiji i predsedniku Vučiću…

Takođe, kako je objasnio Jovanov, tražio je da SAD uvede sankcije Srbiji zbog povećanog uvoza oružja iz Rusije.

- Na tim sankcijama su se verovatno našli Menendez i Đilas i ostali. To im je zajednička tema, jer su i oni tražili sankcije za Srbiju u Evropskom parlamentu -objasnio je Jovanov, pokazujući fotografiju.

On se, takođe, osvrnuo i na to što je Dragan Đilas nazvao Milorada Dodika mečkom Božanom.

- Što se tiče uvrede upućene Miloradu Dodiku, pogledajte ovu drugu fotografiju, na kojoj su Vuk Jeremić, Boris Tadić, Milorad Dodik i Dragan Đolas. Da, ovaj ovde što se smeška i što priča sa Dodikom jeste Dragan Đilas. Dok je on bio na vlasti, sretao se sa Dodikom i Dodik tad nije bio mečka Božana - zaključio je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (19)

Loading
Doca

24.07.2024 18:22

Pobegao kao oparen iz skupstine

Tanja

24.07.2024 18:28

Đilas je kao političar dotakao dno a kao čovek dno dna.

Sasa

24.07.2024 18:41

Đilas pocrveneo kao paprika

Željko

24.07.2024 18:42

Opozicija je doživela potpuni neupeh.