PARTIZAN PONOVI KAŽNJEN! UEFA bez milosti

Autor:

Sport

20.08.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan će se suočiti sa Gentom u prvoj utakmici plej-ofa.

PARTIZAN PONOVI KAŽNJEN! UEFA bez milosti

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana suočavaju se sa novim izazovima u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija, budući da će igrati protiv Genta bez podrške svojih navijača. Nakon što su bili lišeni podrške pristalica na domaćem terenu zbog incidenata na prethodnoj utakmici protiv Lugana, crno-beli će sada biti uskraćeni i za podršku na gostujućem terenu, kao posledica kazne od strane UEFA-e.

Partizan će se suočiti sa Gentom u prvoj utakmici plej-ofa, a iako će biti domaćini, moraće da se nose sa praznim stadionom zbog ispada navijača na prethodnoj utakmici. Ova situacija dodatno otežava već težak zadatak za srpski klub, koji će morati da pruži svoj maksimum i bez podrške sa tribina.

Republika

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

 

Kazna koju je Partizan dobio od UEFA-e iznosi preko 40.000 evra, a to nije jedina posledica njihovog nedoličnog ponašanja na prethodnim utakmicama. Osim finansijske kazne, crno-beli će morati da se suoče sa izostankom podrške svojih navijača, što će ih dodatno otežati u borbi za plasman u Ligu konferencija.


Meč između Partizana i Genta igra se u četvrtak od 20:15, a očekuje se da će obe ekipe dati sve od sebe kako bi ostvarile povoljan rezultat pred revanš meč. Bez obzira na izostanak podrške sa tribina, fudbaleri Partizana će imati priliku da pokažu svoju snagu i odlučnost u ovom važnom duelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading