SAT VREMENA PRE POČETKA ZVEZDINOG MEČA! Pogledajte koliko delija ima na Aspmira stadionu! (FOT)

Autor:

Sport

20.08.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli sastaju se sa Bodo Glimtom u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona.

SAT VREMENA PRE POČETKA ZVEZDINOG MEČA! Pogledajte koliko delija ima na Aspmira stadionu! (FOT)

Foto: Republika.rs

Kako se bliži početak utakmice između norveškog i srpskog prvaka u plej-ofu za najelitnije klupsko evropsko takmičenje, raste i uzbuđenje među navijačima Crvene zvezde.

Nema sumnje da će tim sa Marakane imati ogromnu podršku na Aspmira stadionu, od strane popularnih delija, koji su u ogromnom broju došli u Norvešku, ne bi li podržali izabranike Vladana Milojevića.

Tribine su preplavljene žutim i crveno-belim navijačkim rekvizitima, a pojedini zvezdaši su već zauzeli pozicije, kako bi izbegli gužve na ulazu koje su odavno napravljene.

Foto: Republika.rs

 

Delije će biti smeštene na severnoj tribini, odmah iza gola, gde su se već zavijorile zastave Srbije i Crvene zvezde.

Republika

Foto: Republika.rs

Delije na Aspmira stadionu

Trener Milojević ne može u večerašnjem meču da računa na povređene Pumu Rodrigeza i golmana Omrija Glazera, koji je ostao u Beogradu i nije doputovao s ostatkom ekipe.

Kod domaćih neće biti Elabdelauija, Skeidea i Vetija, te se i trener Bodo Glimta suočio sa određenim kadrovskim problemima.

Revanš utakmica plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, igraće se 28. avgusta na stadionu "Rajko Mitić", takođe, sa početkom od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading