NAPAD UOČI ZVEZDINOG MEČA! Delija prosuo ZUBE Norvežaninu - povređeno još osoba!

Autor:

Sport

20.08.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah je stigla policija.

NAPAD UOČI ZVEZDINOG MEČA! Delija prosuo ZUBE Norvežaninu - povređeno još osoba!

Foto: Shutterstock

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21.00 čas igraju protiv Bode/Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona. Ovaj dvomeč biće dosta zanimljiv, jer će se videti koja je ekipa zrelija i dostojnija najelitnijeg evropskog takmičenja. Nema sumnje da će šampion Srbije imati veliku podršku večeras, jer su Delije poznate po pravljenju odlične atmosfere, čak i na strani.

Jedna osoba uhapšena je u norveškom gradu Bode nakon napada na dvoje civila i jednog policajca pred utakmicu lokalnog Bode Glimta i Crvene zvezde, saopštila je norveška policija.

Do incidenta je došlo kada je neimenovani mladić, navodno iz Srbije, fizički nasrnuo na tri osobe. Prvo je otvorio vrata od automobila i udario čoveka koji se nalazio u vozilu, potom je utrčao u fast fud restoran i udario tamošnjeg radnika. U ceo haos se ubrzo uključila i policija, a kada su pokušali da obuzdaju mladića, on je udario i jednog policajca, posle čega je priveden.

Policija je najavila da će svi učesnici incidenta, kao i svedoci, biti ispitani. Ovaj incident je izazvao zabrinutost među lokalnim stanovništvom i nadležnim organima, te se očekuje temeljna istraga kako bi se utvrdili svi detalji i okolnosti ovog neobičnog događaja.

Meč između Zvezde i norveškog predstavnika u okviru plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, koji je bio na programu od 21:00, bio je zasenjen ovim incidentom. Očekuje se da će nadležni organi preduzeti dodatne mere kako bi se osigurala bezbednost tokom ovog sportskog događaja.

Ovaj događaj je izazvao pažnju kako lokalnih medija, tako i navijača oba tima, te će se pratiti dalji razvoj situacije i reakcije nadležnih institucija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading