BOGI SE OD NJE NE ODVAJA! Pokazao kako se uziva u CG (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

20.08.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Bogdanović, osim što je uspešan sportista, pokazao je da ume da ceni i uživa u trenucima opuštanja i zabave.

BOGI SE OD NJE NE ODVAJA! Pokazao kako se uziva u CG (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Košarkaš Bogdan Bogdanović, nakon uspešnog nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu gde je sa reprezentacijom Srbije osvojio bronzanu medalju, odlučio je da se odmori u prelepim pejzažima Crne Gore. Na svom Instagram profilu, Bogdanović je podelio fotografije sa letovanja i oduševio pratioce svojim opuštenim izgledom i veselim trenucima provedenim sa prijateljima.

Jedna od fotografija koje je Bogdanović podelio prikazuje ga na jahti u društvu prijatelja, dok druga pokazuje kako uživa u večeri sa sestrom Bojanom i prijateljem u jednom od restorana duž obale Jadranskog mora. Ove slike otkrivaju da popularni košarkaš zasluženo uživa u odmoru nakon napornih treninga i takmičenja.

Jedan od zanimljivih momenata sa ovog odmora jeste i to što se Bogdanović neretko pojavljuje u društvu svoje sestre Bojane, sa kojom je blisko povezan i čije prisustvo mu očigledno prija nakon napornih sportskih aktivnosti.

Ove slike svedoče o tome kako Bogdanović, zajedno sa svojim društvom, uživa u čarima Crne Gore, relaksirajući se na prelepim plažama i uživajući u čarobnim zalascima sunca. Njegove fotografije sa odmora ne samo da odišu opuštajućom atmosferom već i pokazuju koliko je važno pronaći vreme za relaksaciju i uživanje nakon intenzivnih sportskih aktivnosti. Bogdanovićeva posvećenost košarci je neosporna, ali ove slike otkrivaju i njegovu opuštenu i vedru stranu ličnosti.


Bogdan Bogdanović, osim što je uspešan sportista, pokazao je da ume da ceni i uživa u trenucima opuštanja i zabave. Njegov odmor u Crnoj Gori predstavlja zasluženu nagradu za trud i zalaganje na Olimpijskim igrama, ali i priliku da se pokaže u ulozi opuštenog i vedrog mladića koji zna da uživa u životu van terena. Ove slike su definitivno razveselile mnoge njegove fanove i pružile im uvid u njegovu privatnu, opuštenu stranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading