OČEKIVANO ILI NE? Partizan doneo iznenadnu ODLUKU!

Autor:

Sport

20.08.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli u četvrtak dočekuju Gent.

OČEKIVANO ILI NE? Partizan doneo iznenadnu ODLUKU!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana neće igrati predstojećeg vikenda u Superligi Srbije zbog obaveza u evropskim takmičenjima.

Njihov meč protiv ekipe Spartaka trebalo je da se odigra u nedelju, 25. avgusta, ali je odložen zbog prvog meča plej-ofa Lige konferencija protiv Genta.

"Parni valjak" je minulog vikenda takođe bio bez utakmice u Superligi, jer je meč protiv Radničkog iz Niša takođe odložen zbog evropskih obaveza.

Izabranici Aleksandra Stanojevića ispali su od švajcarskog Lugana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali imaju poslednju šansu da izbore mesto na međunarodnoj sceni kroz plej-of utakmice protiv Genta. Očekuje se da će klub iz Humske uložiti maksimalan napor kako bi ostvario ovaj cilj.

Republika

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Aleksandar Stanojević

Pored Partizana, ni Crvena zvezda neće igrati predstojećeg vikenda u Superligi, jer je odložila duel protiv TSC. Crveno-beli večeras igraju u Norveškoj protiv Bodea u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona od 21 čas.

TSC takođe ima obaveze u evropskim takmičenjima. Topolčane očekuje okršaj sa Makabijem iz Tel Aviva u plej-ofu za drugo po jačini elitno takmičenje, dok se izabranici Deana Klafurića takođe bori za svoje mesto u Evropi.

Makabi će u Bačkoj Topoli gostovati od 20 časova, dok će Partizan 15 minuta kasnije na megdan "poglavicama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading