PARTIZANOV SLEDEĆI RIVAL U STRAŠNOJ FORMI! Zgazili protivnika, crno-belima se NE PIŠE dobro! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.08.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika glavobolja za Aleksandra Stanojevića.

PARTIZANOV SLEDEĆI RIVAL U STRAŠNOJ FORMI! Zgazili protivnika, crno-belima se NE PIŠE dobro! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju prvu utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu konferencija protiv Genta, a ako je suditi po formi "poglavica", crno-belima se ne piše dobro.

Plavo-beli su u utakmici petog kola belgijske Župile lige ubedljivo savladali ekipu Vesterloa rezultatom 4:1 (3:1), drugoplasirani tim na tabeli elitnog ranga!

Iako su gosti slovili za blagog favorita, Gent je od početka nametnuo svoj ritam i već do poluvremena stekao visoku prednost, te je kasnije rutinski sačuvao.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Vođstvo domaćinu doneo je Piter Gekens, vezista koji je u 27. minutu načeo mrežu gostiju, najavivši siguran trijumf.

Blickrig "poglavica" viđen je u ovom duelu, pošto su za samo pet minuta postigli čak tri gola, pa je na semaforu stajalo nedostižnih 3:0!

Napadač Matijas Fernandez-Pardo duplirao je prednost samo 120 sekundi posle Gekensovog pogotka, da bi Izraelac Omri Gandelman u 32. minutu spektakularnim golom, na asistenciju Surdeza postigao treći gol u ovom meču za Gent!

Uspeli su igrači Vesterloa do kraja prvog poluvremena da zatresu mrežu domaćih i vrate nadu, a to je učinio Iranac Sajadmaneš pogotkom u 44. minutu:

Ipak, sve nade gostiju da mogu bar do remija srušio je Matijas Delorž-Knipe, koji je postigao četvrti gol za "poglavice" u 80. minutu, na dodavanje Enleza Maksa Dina, čime je poslao ozbiljnu poruku Partizanu i zadao veliku glavobolju treneru "parnog valjka" Aleksandru Stanojeviću, uoči predstojećeg meča u Humskoj.

Gent je ovom pobedom došao do šestog boda i trenutno deli sedmu poziciju sa još nekoliko ekipa koje imaju isti broj poena, dok je Vesterlo ostalo na devet bodova, odmah iza lidera Anderlehta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading