NAVIJAČI SU ODUŠEVLJENI! Atanasijević OBUKAO crveno-beli dres!

Autor:

Sport

20.08.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski rerpezentativac ima novi klub.

NAVIJAČI SU ODUŠEVLJENI! Atanasijević OBUKAO crveno-beli dres!

Foto: Profimedia

Srpski reprezentativac Aleksandar Atanasijević je potpisao dvogodišnji ugovor sa grčkim Olimpijakosom, potvrdili su tamošnji mediji.

Atanasijević (32) je započeo svoju klupsku karijeru u Partizanu, a nastupao je i za italijansku Peruđu, poljski SKRA Belhatov, kao i u Kini za Šangaj, odakle je prešao u klub iz Pireja.

Posle Olimpijskih igara u Parizu, Aleksandar je završio blistavu reprezentativnu karijeru, tokom koje je igrao za Srbiju 13 godina. Osvojio je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2011. i 2019. godine, kao i bronzana odličja 2013. i 2017. na istom takmičenju. Takođe, Atanasijević ima i srebrnu medalju osvojenu na Svetskoj ligi 2015. godine.

Foto: https://www.profimedia.rs/

Aleksandar Atanasijević

Aleksandar Atanasijević, koji je svoju karijeru započeo u Partizanu, nastavio je da gradi svoje ime u svetu odbojke nastupajući za klubove poput Peruđe, SKRA Belhatova i Šangaja. Njegov transfer u Olimpijakos predstavlja novi korak u njegovoj karijeri i otvara mu vrata ka novim izazovima u grčkom prvenstvu.

- Osećam se fantastično! Konačno sam se odmorio posle duge sezone sa klubom i reprezentacijom, pa sam veoma srećan da počnem da treniram ponovo, a još više me raduje što sam došao u najveći klub Grčke, jedan od najboljih u Evropi za sve sportove. Lični ciljevi su mi usklađeni sa klupskim - rekao je Atanasijević, po potpisu ugovora sa grčkim crveno-belima.

Evidentno da je Srbin srećan što će igrati za ovaj grčki klub, a i da oseti atmosferu koji prave grčki navijači.

- Srbin sam, pa razumem klupsku istoriju i mentalitet, što je glavni razlog mog dolaska u Olimpijakos. Jedva čekam da zaigram pred njihovim navijačima i osetim tu klupsku atmosferu - istakao je Aleksandar Atanasijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading