OGLASILA SE NORVEŠKA POLICIJA! Novi detalji TUČE navijača!

Autor:

Sport

20.08.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatne scene pred meč Bode Glimta i Crvene zvezde.

OGLASILA SE NORVEŠKA POLICIJA! Novi detalji TUČE navijača!

Foto: Republika.rs

Tokom dana dogodio se incident u Norveškoj, uoči utakmice Bodo Glimta i Crvene zvezde u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

Neidintifikovani navijač, navodno iz Srbije, nasrnuo je na civila i jednog policajca, a sada su se povodom toga oglasili i iz norveške policije:

- Vozač iz automobila je verovatno gledao ka navijaču, što se ovome nije dopalo, ali nije bilo nikakve provokacije sa njegove strane - rekao je operativni menadžer Johansen.

Foto: Republika.rs

 

Reč je o osobi u dvadesetim godinama, koja je otvorila vrata automobila i pesnicom udarila osobu koja je bila unutra. Potom se vratila u fast-fud restoran, a zatim udarila još jednog zaposlenog, pre nego što je odatle isterana.

- Pokušao je da pobegne tokom hapšenja i da udari policijskog službenika - nadovezao se Johansen.

Organi reda su ga priveli i zadržali u stanici.

- On neće moći da gleda meč večeras. Potom će biti doneta odluka da li će biti zadržan ili vraćen nazad sa navijačima večeras za Srbiju čarterom.

Let navijača Zvezde natrag za Srbiju je večeras u 00.45 časova sa aerodroma "Bodo".

- Na avioprevozniku je da li će da prijave sve incidente koji su se desili tokom samog leta na putu za Norvešku - zaključio je operativni menadžer policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading