KOŠARKAŠI ZVEZDE SE NAOŠTRILI! Pogledajte kako se NOVO pojačanje sprema za OSVAJANJE ABA lige! (FOTO)

Autor:

Sport

20.08.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema odmora.

KOŠARKAŠI ZVEZDE SE NAOŠTRILI! Pogledajte kako se NOVO pojačanje sprema za OSVAJANJE ABA lige! (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/crvenazvezdakk

KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su danas sa pripremama za novu sezonu, odrađujući drugi dan treninga u Staroj Pazovi. Pod budnim okom trenera Janisa Sferopulosa, ekipa je demonstrirala visok nivo posvećenosti i intenziteta, pokazujući da su u potpunosti fokusirani na predstojeće izazove.

U dosadašnjem delu priprema, crveno-beli su radili na fizičkoj spremi i taktici, što će im biti ključno u borbi za odbranu trofeja u ABA ligi, Košarkaškoj ligi Srbije, i Kupu Radivoja Koraća. Sferopulos na raspolaganju ima kompletan tim, uključujući i nova pojačanja koja se polako uklapaju u sistem.

Foto: Instagram/Printscreen/crvenazvezdakk

 

Igrači su posle intenzivnog treninga izrazili zadovoljstvo zbog prilike da se uigravaju u ovakvim uslovima, a među njima su se istakli pojačanja Kodi Miler-Mekintajer i Ajzea Kenan, koji su pokazali da će biti značajna pojačanja za tim. Očekuje se da se tokom nedelje ekipi priključe i reprezentativci Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac, koji su dobili nekoliko dana odmora nakon nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu.

Foto: Instagram/Printscreen/crvenazvezdakk

Kratki predah Azeje Kenana

Crvena zvezda će nastaviti s pripremama u Staroj Pazovi pre nego što se preseli u dvoranu "Aleksandar Nikolić" u Beogradu, gde će dodatno brusiti formu pred početak takmičarske sezone.

Tim je motivisan da pruži svoj maksimum u predstojećim pripremnim mečevima, a atmosfera u ekipi je na visokom nivou, što obećava dobre rezultate u sezoni koja dolazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading