NORVEŽANKE ZALUĐENE SRBIMA: Plavuše nisu mogle da skinu pogled sa navijača Crvene zvezde (VIDEO)

Autor:

Sport

20.08.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas gostuju ekipi Bodo/Glimta u okviru plej-ofa za Ligu šampiona.

NORVEŽANKE ZALUĐENE SRBIMA: Plavuše nisu mogle da skinu pogled sa navijača Crvene zvezde (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21.00 čas igraju protiv Bodo/Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona. Ovaj dvomeč biće dosta zanimljiv, jer će se videti koja je ekipa zrelija i dostojnija najelitnijeg evropskog takmičenja. Nema sumnje da će šampion Srbije imati veliku podršku večeras, jer su delije poznate po pravljenju odlične atmosfere, čak i na strani. Navijači polako pristižu u Norvešku, a Republika je to sve zabeležila.

Navijači fudbalskog kluba Crvena zvezda, okupirali su jedan kafić, a navijači Bodea samo nemo prolaze i pogledom prate delije koje se zagrevaju za pokret na stadion.

Međutim, dve Norvežanke su morale su da zastanu i osvrnu se po islasku uz kafića, a na licu im se videlo da su ostale zadivljene zbog performansa delija.

 

 

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas gostuju ekipi Bodo/Glimta u okviru plej-ofa za Ligu šampiona. Pred crveno-bele je veliki izazov, a to je da ponovo obezbede jesen u Evropi, ali ovog je prepreka nimalo zgodni tim iz Norveške. Sigurno će biti uzbudljivo u ovom dvomeču, a Norvežani su već dovoljno podgrejali atmosferu.

Sve u svmeu, očekuje nas odličan dvomeč i sigurno će biti zanimljivo gledati. Zvezda ima ogromne ambicije, ali im na putu stoji nezgodni Bodo. Ovaj klub je bio veliki kamen spoticanja za brojne evropske klubove, a to najbolje zna Žoze Murinjo, koji je teške muke imao dok sedeo na klupi Rome. Svi sa velikim nestrepljenjem iščekuju početak ovog susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading