PIKSI GA JE "PRECRTAO", ALI MU VELIKANI VERUJU! Srbin OSTAJE u Seriji A!

Autor:

Sport

20.08.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izvesniji odlazak iz Juventusa.

PIKSI GA JE "PRECRTAO", ALI MU VELIKANI VERUJU! Srbin OSTAJE u Seriji A!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Srpski fudbaler Filip Kostić, čiji je odlazak iz redova Juventusa sve izvesniji, mogao bi da pronađe novi angažman u Fiorentini.

Kragujevčanin, koji se povredio tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, kada je sa suzama u očima završio takmičenje na EVRO, sada se nalazi na listi potencijalnih igrača koji bi mogli da napuste Juventus, a tim iz Firence je označen kao glavni kandidat za njegovo dovođenje.

Iako se nije našao na spisku reprezentacije Srbije za predstojeće mečeve Lige nacija, Filip Kostić je nedavno bio ključni igrač nacionalnog tima. Na Evropskom prvenstvu, bio je deo startne postave Srbije sve do povrede kolena koju je doživeo. Ovaj period rehabilitacije mogao bi da bude ključan za njegovu budućnost u svetu fudbala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Fiorentine

Prema informacijama pouzdanog fudbalskog insajdera Đanluke di Marcija, postoji mogućnost da se 31-godišnji Kragujevčanin preseli u Firencu na pozajmicu do kraja sezone. Takva opcija uključuje i razmenu igrača, pri čemu bi u transakciju bili uključeni i Artur, koji bi mogao da krene put Firence, kao i Niko Gonzales, koji bi mogao da se pridruži Juventusu.

Filip Kostić je postao član Juventusa 2022. godine, kada je došao iz Ajntrahta za obeštećenje od blizu 15 miliona evra. Tokom svog boravka u ovom klubu ostavio je značajan utisak na fudbalskom terenu, ali se sada suočava sa potencijalnim prelaskom na "Artemio Franki".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading