KOLEGE SE OSTRVILE NA SINERA! Stigle nove OPTUŽBE na račun Italijana!

Autor:

Sport

20.08.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije hteo da prećuti nepravdu.

KOLEGE SE OSTRVILE NA SINERA! Stigle nove OPTUŽBE na račun Italijana!

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Trenutno vodeći teniser sveta, Janik Siner, našao se u centru pažnje nakon što je dva puta testiran pozitivno na zabranjenu supstancu steroid klostebol tokom ovogodišnjeg mastersa u Indijan Velsu.

Međutim, nakon istrage, nezavisna komisija je utvrdila da Italijan nije kriv za ovaj incident te da nije bilo njegove namere ili nemara.

U saopštenju je navedeno da je do prekršaja došlo kada je Sinerov fitnes trener koristio proizvod za negu posekotine na prstu, ne koristeći pritom rukavice, što je rezultiralo unošenjem nedozvoljene supstance u Sinerov krvotok.

Foto: Tanjug

Denis Šapovalov

Ova odluka je izazvala burne reakcije među teniserima. Jedan od najglasnijih bio je Nik Kirjos, koji smatra da je Siner zaslužio suspenziju od dve godine zbog ovog incidenta.

Takođe, Ben Rotenberg, Novakov dežurni kritičar, ovog puta je na stranu Đokovića, osudivši neprimerene poteze Italijana.

Sličnog mišljenja bio je i Denis Šapovalov, koji je putem društvenih mreža izrazio svoje nezadovoljstvo ovakvim epilogom, ističući da se ne može pomiriti sa činjenicom da su drugi igrači bili suspendovani zbog kontaminacije, dok je Siner oslobođen optužbi.

- Drugačija pravila za drugačije igrače! - napisao je Kanađanin na Tviteru i dodao:

 

 

- Ne mogu da zamislim kako se sada dsvaki drugi igrač koji je dobio suspenziju zbog kontaminacije sada oseća - dodao je Šapovalov.

 

Sigurno je  da se na ovome neće završiti, odnosno, da će još kolega "dići glas" protiv Janika Sinera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading