POTPUNO NEOČEKIVANO! Evo s kim je Novak TRENIRAO pred odlazak na US Open!

Autor:

Sport

20.08.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser svih vremena brani titulu na čuvenom Flešingu.

POTPUNO NEOČEKIVANO! Evo s kim je Novak TRENIRAO pred odlazak na US Open!

Foto: Tanjug/AP

Olimpijski šampion iz Pariza Novak Đoković odlučio je da se priprema za predstojeći US Open zajedno sa velikim prijateljem Huanom Martinom Del Potrom, pa će zajednički trenirati na stadionu "Artur Eš".

Iako su godinama na terenu često bili ljuti rivali, njihovo prijateljstvo traje godinama, a sada će u tandemu raditi na sticanju Noletove forme, pred poslednji Grend slem u sezoni.

Kako je saopšteno, Srbin i Argentinac će u sredu od 15 časova po lokalnom (21 čas po srpskom vremenu) odraditi zajednički trening na stadionu Artur Eš.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Đoković i Del Potro su godinama veliki prijatelji, iako su na terenima često vodili žestoke bitke.

Srbin je branilac titule u Njujorku i četvorostruki šampion Ju Es opena, dok je Del Potro jedini grend slem pehar u karijeri osvojio baš na stadionu Artur Eš 2009. godine.

Div iz Tandila je profesionalnu karijeru, koja je obeležena velikim brojem povreda, zbog kojih nije ostavio dublji trag u "belom sportu", zvanično završio u februaru 2022.

Dvostruki osvajač olimpijskih medalja i šestostruki pobednik Grend slemova poražen je na turniru u Buenos Ajresu od zemljaka Federika Delbonisa (1:6, 3:6) i posle toga je otišao u penziju. I to na simboličan način tako što je skinuo prepoznatljivu traku sa glave i okačio je na mrežu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading