"TO JE BIO PAKAO ZA MENE, ALI SAM BILA SVESNA DA MORAM...": Dragana Mirković otkrila NAJGORI MOMENAT u životu, ovo joj je palo teže i od RAZVODA!

Autor:

Zabava

19.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna folkerka stavila tačku na brak, pa otvorila dušu o svojoj privatnosti.

"TO JE BIO PAKAO ZA MENE, ALI SAM BILA SVESNA DA MORAM...": Dragana Mirković otkrila NAJGORI MOMENAT u životu, ovo joj je palo teže i od RAZVODA!

Foto: ATA Images, printscreen

Folk zvezda Dragana Mirković nedavno je obavestila javnost da je nakon 24 godine braka rešila da se razvede od svog supruga Tonija Bijelića sa kojim, kako je u svom saopštenju za medije navela, već tri poslednje godine ne živi pod istim krovom.

Sada je odlučila da podeli još jedan detalj iz svoje privatnosti, koji je vezan za njenu decu.

Republika

Foto: Mario Poje

Dragana Mirković zbog koncerta u Areni prvi put u životu bila razdvojena od dece

Naime, popularna pevačica otkrila je kada joj je u karijeri bilo najteže, te priznala da su to trenuci kada je morala da bude odvojena od sina Marka i ćerke Manuele za koje je veoma vezana. Ona je u jednom od poslednjih intervjua otvorila dušu o tom periodu, koji je za njom.

Prvi put sam, pripremajući koncerte u Areni, bila razdvojena od porodice. Naravno, kao i svaka žena i majka moram da priznam da su mi najviše nedostajala deca, da se ne lažemo - otkrila je Dragana, pa nastavila:

- Bila sam razdvojena od porodice jer sam spremala koncert, imala sastanke sa produkcijom oko toga kako će izgledati led ekrani, šta će biti na njima i tako dalje.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Instagram

Dragana Mirković je veoma vezana za sina Marka i ćerku Manuelu

Ona je kao veliki profesionalac iznela teret koji nosi jedan takav poduhvat kakav je beogradska Arena, ali je ipak priznala da joj je teško palo to što se po prvi put u životu na takav način distancirala od porodice.

- Dnevno sam imala samo pola sata da izađem na ručak. Nisam bila u mogućnosti da se vraćam u porodični dom. Svega dva ili tri puta sam na dva dana odlazila kući. Teško mi je to palo. Bio je to pakao za mene, ali sam bila svesna da moram - zaključila je Mirkovićeva za "Extra FM".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading