OVO JE SVIMA PROMAKLO! Devojka kojom se Janjuš hvali JE SEDELA SINOĆ U STUDIJU - evo ko je misteriozna lepotica!

Autor:

Zadruga

20.08.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi detalji su ga odali!

OVO JE SVIMA PROMAKLO! Devojka kojom se Janjuš hvali JE SEDELA SINOĆ U STUDIJU - evo ko je misteriozna lepotica!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš

Sinoć je održano još jedno izuzetno uzbudljivo izdanje popularne emisije "Narod pita", a voditeljka Ana Radulović ugostila je bivše takmičare iz rijalitija "Zadruga 7 Elita": Uroša Stanića, Marka Janjuševića Janjuša i Jovanu Cvijanović. Emisija je odmah započela u uzbudljivom tonu zbog sukoba između Janjuša i Uroša, koji je pokazao svoje razočaranje jer je morao da prati svog nesuđenog rijaliti sina tokom narednih sati.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i misteriozna lepotica

Janjuš je očigledno bio u centru pažnje tokom večeri, a osim što je privukao široku pažnju publike, jedna od gošći u studiju je neprekidno usmeravala svoju pažnju na njega i smeškala se na svaku njegovu šalu. Ova situacija je odmah izazvala brojne reakcije u javnosti, jer se činilo da je Janjuš imao još jedno specijalno mesto, kao i da je bio u entru pažnje pomenute lepotice te večeri.

Nakon emisije, Janjuš nije demantovao spekulacije o mogućoj romansi, već je dodatno podgrejao interes javnosti. Naime, u jednom od svojih storija na društvenim mrežama, Janjuš je objavio snimak u kojem je, čini se, ismevao Uroša Stanića. U ovom snimku se vidi da se devojka, koja još uvek nije poznata javnosti, uporno smeška i reaguje na Janjuševe doskočice. Ovaj trenutak je jasno prikazan u video zapisu koji je Janjuš postavio, što je dodatno uzburkalo atmosferu i pokrenulo nova nagađanja.

Pitanje koje se sada postavlja je da li je moguće da se na pomolu nalazi nova romansa, ali za to će biti potrebno da se još sačeka i vidi kako će se situacija razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading