NOVAKOVI NAVIJAČI "RAZAPINJU" SINERA! Proizvaju Italijana zbog DOPINGA, pominju i Đokovićevu veliku PRIJATELJICU!

Autor:

Sport

20.08.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da se pomire sa nepravdom.

NOVAKOVI NAVIJAČI "RAZAPINJU" SINERA! Proizvaju Italijana zbog DOPINGA, pominju i Đokovićevu veliku PRIJATELJICU!

Foto: www.profimedia.rs

Teniski svet je bio šokiran vestima o doping skandalu koji je zadesio vodećeg na ATP listi, Italijana Janika Sinera.

Nakon što je otkriveno da je bio pozitivan na doping testu tokom turnira u Indijan Velsu, mnogi su bili šokirani ovom vesti. Međutim, nakon dužeg vremena, Siner je oslobođen svih optužbi, što je izazvalo burne reakcije javnosti.

Ova situacija je podsetila mnoge na slične slučajeve u svetu tenisa, poput onog sa rumunskom teniserkom Simonom Halep, koja je zbog dopinga dobila suspenziju. Siner je, međutim, izbegao ovu kaznu, što je izazvalo kontroverze i nezadovoljstvo među ljubiteljima tenisa.

Reakcije javnosti nisu izostale, a posebno su se oglasili navijači Novaka Đokovića, najboljeg tenisera i sportiste na planeti. Mnogi su izrazili nezadovoljstvo time što Siner nije kažnjen, postavljajući pitanje zašto su neki igrači suspendovani nakon jednog pozitivnog testa, dok je Janik oslobođen nakon dva pozitivna testa.

- Zašto su neki igrači suspendovani nakon što su pali na jednom testu, a sa druge strane imamo potpunu tišinu sve do danas nakon dva (!) pozitivna doping testa? Čak iako je sve razrešeno, mislim da se stvari nisu obavile na pravi način, posebno kada uporedimo šta su uradili nekim drugim sportistima (poput Halep) - napisao je jedan korisnik.

Drugi se zapitao zbog čega Siner nije bio suspendovan dok traje istraga.

- Zbog čega nisi bio suspendovan kao i ostali igrači koji su pali na dopingu? - napisao je drugi.

Neki navijači su izrazili želju da vide Janika Sinera i Novaka Đokovića u finalu US Opena, dok su drugi iskazali nezadovoljstvo što Siner nije bio suspendovan tokom istrage.

- Svi ti steroidi, a i dalje si uvek povređen - piše u jednom od mnogih.

U foto galeriji, pogledajte reakcije Noletovih pristalica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading