ŠTA ĆE REĆI GROBARI? UEFA odredila sudiju za meč Partizan - Gent!

Autor:

Sport

16.08.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli vidaju fleke za eliminaciju iz Lige Evrope.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? UEFA odredila sudiju za meč Partizan - Gent!

Foto: Starsport

Evropska fudbalska unija danas je saopštila da će Elčin Masijev iz Azerbejdžana biti glavni sudija na meču između Partizana i Genta, koji se očekuje 22. avgusta na stadionu u Humskoj s početkom od 20 časova i 15 minuta.

Pored Masijeva, na centru će se naći i njegovi sunarodnici Elšad Abdulajev i Parvin Talibov, koji će biti asistenti kraj aut linija. Četvrti sudija biće Farid Halijev, dok će Kamal Umudlu i Rašad Ahmadov biti zaduženi za VAR sobu.

Elčin Masijev, iskusan sudija iz Azerbejdžana, dobio je poverenje UEFA da predvodi tim sudija na ovom značajnom meču. Njegovo prisustvo garantuje visok nivo profesionalizma i iskustva, a njegov tim od šest kolega takođe će biti pažljivo odabranih stručnjaka.

Foto: www.profimedia.rs

Elčan Masijev

Osim glavnog delica pravde, na petom evropskom meču crno-belih će biti i dvojica asistenata pored aut linija - Elšad Abdulajev i Parvin Talibov. Njihovo pažljivo praćenje događaja na terenu od velike je važnosti za pravilno vođenje meča i odlučivanje o spornim situacijama.

Biće to peta utakmica ove sezone za Partizan na međunarodnoj sceni, od kojih je tri izgubio, a jednu odigrao nerešeno. Na nesreću navijača srpskog vicešampiona, "parni valjak" je oba puta eliminisan iz UEFA takmičenja.

Najpre od Dinama iz Kijeva u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ukupnim rezultatom 2:9 (2:6, 0:3), a potom i iz kvalifikacija za Ligu Evrope, jer je u četvrtak remizirao u Tunu protiv Lugana (2:2) posle produžetaka i nakon 0:1 iz Humske završio učešće i u drugom po jačinu evropskom rangu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading