OBRADOVIĆ PRED POČETAK PRIPREMA! Tri igrača su dobili dodatan odmor, jedan je povređen i trebaće vremena da se uigramo

Autor:

Sport

20.08.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigraćemo dve utakmice ovde, a posle toga sledi turnir na Siciliji.

OBRADOVIĆ PRED POČETAK PRIPREMA! Tri igrača su dobili dodatan odmor, jedan je povređen i trebaće vremena da se uigramo

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan je započeo pripreme za novu sezonu treningom u Beogradu, a trener crno-belih Željko Obradović je bio prisutan na startu, obrativši se medijima. Obradović je istakao da će ceo deo priprema biti održan u Beogradu, uz planirane utakmice na domaćem terenu, turnir na Siciliji, kao i selidbu u Atinu pre prve zvanične utakmice protiv Borca u ABA ligi.

Hvala svima koji ste došli da ispratite početak naših priprema. Ovo je prvi trening, a odlučili smo da praktično ceo ovaj deo priprema boravimo u Beogradu. Odigraćemo dve utakmice ovde, a posle toga sledi turnir na Siciliji, turnir koji će Partizan organizovati, probaćemo da to bude na našim terenima na Kalamegdanu, a posle toga se selimo u Atinu. To je sve pre prve zvanične utakmice protiv Borca u ABA ligi - rekao je Obradović, kako prenosi Kurir.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Obradović je istakao da je promenjen kompletan sastav ekipe, te da će biti izazovno postići uigranost u timu.

Tri igrača koji su bili do kraja na Olimpijskim igrama Frenk Nilikina, Ajzak Bonga i Vanja Marinković. Sa njima su obavljeni razgovori, ponušen im je dodatni odmor, Vanja i Ajzak su odbili, dok je Frenk rekao da je umoran, tako da je on dobio mali dodatni odmor. Svi ostali su tu, mali Bošnjaković ima povredu još od prvenstva. Malo vremena ima, ali tako je kako je. Probaćemo kroz treninge i utakmice da se uigravamo. Sve iziskuje vreme. Koliko će vremena biti potrebno da dođemo do neke željene forme - videćemo - dodao je Željko Obradović.

Košarkaški klub Partizan imaće izazovne pripreme pred sobom, uz niz planiranih aktivnosti i turnira, a Željko Obradović će se potruditi da tim postigne željenu formu kroz treninge i takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading