SINOVI GROBARA UJEDINITE SE! Nakić i Koprivića ponovo HARAJU - "Ovo je ostvarenje SNA!"

Autor:

Sport

20.08.2024

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinovi osvajača evropske krune.

SINOVI GROBARA UJEDINITE SE! Nakić i Koprivića ponovo HARAJU - "Ovo je ostvarenje SNA!"

Foto: Starsport

Košarkaš Partizana, Mario Nakić, izrazio je oduševljenje što će ove sezone imati priliku da zajedno igra sa Balšom Koprivicom, sinom još jedne legende kluba. Njih dvojica su deo novog tima Partizana, a njihovo zajedničko igranje predstavlja posebnu zanimljivost. Obojica su potomci članova tima koji je 1992. godine osvojio titulu prvaka Evrope pod vođstvom trenera Željka Obradovića.

Nakić je istakao da je ovo ostvarenje sna za njega, te da jedva čeka početak priprema i nove sezone. Predstavljen je kao član Partizana na "Crno-beloj simfoniji" i izrazio oduševljenje navijačima koji su uveličali ovaj događaj.

- O tome ne bi trebalo trošiti puno reči, to su sigurno najbolji navijači na svetu i jedva čekam da istrčim pred njih u prepunoj Areni i da doživim ceo taj ambijent - dodao je 23-godišnji Nakić.

Republika

Foto: Starsport

Mario Nakić

 

Takođe, istakao je da jedva čeka da zaigra pred "najboljim navijačima na svetu" u prepunoj Areni, te da doživi ceo taj ambijent.

- Ovo je ostvarenje sna. Jedva čekam da krenemo sa pripremama i da počne sezona - rekao je Nakić.

Za Nakića i Koprivicu ovo je prilika da nastave porodičnu tradiciju i da pokažu svoj talenat na terenu. Njihovo zajedničko igranje predstavlja nešto posebno, što se retko viđa na ovakvom nivou. Obojica su izrazila spremnost da daju sve od sebe kako bi pomogli ekipi, ističući da su mladi igrači spremni da pruže maksimum i donesu energiju timu.

- Mislim da je to nešto posebno, nešto što se ne dešava tako često, pogotovo na ovakvom nivou, to je prelepa priča. Sigurno je i našim očevima drago, verujem i treneru Obradoviću. Mi smo tu da radimo i da pomognemo ekipi najbolje što možemo. Mi smo mladi igrači, tu smo da damo energiju -zaključio je Nakić.

Foto: Starsport

Dete Partizana - Nakić

Očekivanja navijača su velika, a atmosfera uoči nove sezone je puna nade i uzbuđenja. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se sinovi legendi snaći na terenu i da li će nastaviti tradiciju uspeha svojih očeva.

S obzirom na istorijski značaj ovog događaja, jasno je da će interesovanje javnosti za novu sezonu biti veliko. Mario Nakić i Balša Koprivica su spremni da zauzmu svoje mesto u timu i pokažu da su dostojni naslednici svojih očeva. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se razvijati ova "prelepa priča" na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading