DELIJE "ZAPALILE" KAFIĆ! Invazija Zvezdinih navijača na Norvešku! Ori se PESMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.08.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč počinje u 21 čas.

DELIJE "ZAPALILE" KAFIĆ! Invazija Zvezdinih navijača na Norvešku! Ori se PESMA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde od 21 čas gostuju na Aspmira stadionuekipi Bode Glimta, u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona.

Izabranici Vladana Milojevića pokušaće da protiv najboljeg kluba norveškog prvenstva izbore dobar rezultat, pred revanš na "Rajko Mitiću" koji se igra 28. avgusta u istom terminu.

Srpski prvak imaće "vetar u leđa" svojih navijača na severu Norveške, budući da je ogroman broj delija stigao u Bode, kako bi pružio podršku Beograđanima.

Tako su delije uspele da se lociraju u jedan tamošnji kafić i odmah zapevale poznate Zvezdine pesme, te je atmosfera kao da se utakmica igra u srpskoj prestonici. 

Očekuje se da će tribine Aspmire biti ispunjene do poslednjeg mesta, jer su i Norvežani veoma zainteresovani za večerašnji meč.

Na svakom koraku su prisutne pristalice Bodo Glimta, koje su se u tradicionalnim žutim obeležjima smestili u različitim lokalima, što se može videti iz priloženih fotografija:

Pravdu u večerašnjoj utakmici deliće Ivan Kružlijak iz Slovačke, a trener Zvezde Milojević ne može da računa na povređenog prvog golmana Omrija Glazera, koji nije doputovao sa ekipom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading