NIJE GA BILO NA "SIMFONIJI"! Džons OTKRIO kakav je savet dobio od Žoca!

Autor:

Sport

20.08.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Južnog Sudana priljučio se pripremama.

NIJE GA BILO NA "SIMFONIJI"! Džons OTKRIO kakav je savet dobio od Žoca!

Foto: Starsport

Sleteo je u Beograd Karlik Džons, novi ljubimac grobara, i odmah je tokom prvog dana dobio priliku da priča sa srpskim medijima.

Plejmejker reprezentacije Južnog Sudana kasnio je na „crno-belu simfoniju“ zbog leta, i u utorak je stigao u glavni grad Srbije.

On je u Partizan došao posle sjajne sezone u Kini, a dobre partije imao je i u dresu Južnog Sudana čiji je bio najbolji igrač na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Žao mi je što sam propustio sinoćni događaj i zbog toga želim da se izvinim navijačima. Drago mi je što sam ovde, video sam količinu ljubavu koju saigrači dobijaju i to je lepo videti. Uzbuđen sam zbog toga. Dobro sam se uklopio, biće mi potrebno dva ili tri dana, ali spreman sam za novog poglavlje u karijeri - rekao je Džons.

Foto: Profimedia

Karlik Džons

Trener crno-belih Željko Obradović mu je jasno stavio na znanje šta se očekuje od njega.

- Razgovarao sam sa trenerom kako bih video koja je moja uloga u timu. Rekao mi je samo da budem to što jesam – lider i plejmejker, te da učestvujem u svim fazama igre. Jedva čekam da dam sve od sebe za saigrače, neke od njih znam od ranije, ali upoznaću sve ostale i trenera i nadam se velikim stvarima.

Ako je suditi po partijama iz Pariza, crno-beli će u Karliku imati veliko pojačanje.

- Prelepa je stvar igrati takve utakmice kao što je protiv Srbije na Olimpijskim igrama. Tim Srbije ako nije na istom nivou kao SAD, onda je nešto najbliže njemu. Atmosfera na tribinama je bila sjajna, sećam se da sam početkom poslednje četvrtine naše utakmice ugledao navijače Srbije koji su skakali, pevali i navijali. Volim takvu atmosferu, video sam da je tako i na utakmicama Partizana, jedva čekam - završio je Džons.

Reprezentativac Južnog Sudana je prošle sezone u domaćem prvenstvu Kine prosečno beležio 16,7 poena uz 4,7 asistencija i 3,9 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading