KAPITEN PARTIZANA "PECNUO" VEČITOG RIVALA! Vanja: "Moj najveći uspeh je što me mrze navijači Zvezde"!

Autor:

Sport

20.08.2024

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje će izazvati buru među.

KAPITEN PARTIZANA "PECNUO" VEČITOG RIVALA! Vanja: "Moj najveći uspeh je što me mrze navijači Zvezde"!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan započeo je pripreme za novu sezonu sa potpuno novim timom, a srpski reprezentativac Vanja Marinković preuzeo je ulogu novog kapitena, posle odlaska Kevina Pantera u Barselonu.

Marinković je, prilikom obraćanja medijima, istakao da je svestan očekivanja navijača u susretu sa večitim rivalom, Crvenom zvezdom. Takođe, naglasio je da je svestan pojačanja u timu večitog rivala i istakao da će to biti izuzetno interesantan duel. Njegove reči su dodatno podgrejale atmosferu među navijačima, koji sa nestrpljenjem očekuju početak sezone.

Osim toga, Marinković je citirao jednog svog trenera, ističući da je "njegov najveći uspeh to što ga mrze navijači Zvezde", što je dodatno izaziva buru, pred start nove sezone u Evroligi, AdmiralBet ABA ligi i Superligi Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Vanja Marinković

Upitan je najpre da prokomentariše tim najvećeg protivnika, Vanja je kratko rekao:

- Video sam da su se pojačali, tako da biće interesantno - da bi potom nastavio o očekivanjima u susretu sa navijačima crveno-belih:

 - Znam šta me očekuje. Što bi rekao jedan trener "Moj najveći uspeh je što me mrze navijači Zvezde" - podgrejao je atmsoferu kapiten Partizana.

Crno-beli su danas počeli pripreme, a na prvom treningu Željka Obradovića pojavilo se 13 košarkaša.

Srpski i regionalni vicešampion je poražen prošle sezone u finalu KLS i regionalnog takmičenja, od večitog rivala Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading