SPEKTAKULARNIJE NE MOŽE! Ovako je IZGLEDAO početak duela u Norveškoj! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

20.08.2024

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se bore za ulazak u elitno društvo.

SPEKTAKULARNIJE NE MOŽE! Ovako je IZGLEDAO početak duela u Norveškoj! (VIDEO/FOTO)

Foto: Republika.rs

atmosfera

Početak utakmice između fudbalera Bodo Glimta i Crvene zvezde bio je više nego spektakularan!

Vatromet i aplauzi uoči prvog sudijskog zvižduka, arbitra iz Slovačke Ivana Križlijaka, ostavili su upečatljiv utisak na Aspmira stadionu, na kome više nema igla gde da padne.

Iako objekat prima 8.000 ljudi, nema sumnje da je na tribinama mnogo više navijača, obzirom da su pojedini smešteni i na stepenicama, koje vode do numerisanih stolica.

 

 

Crvena zvezda je u Norvešku doputovala lišena pomoći prvog golmana Omrija Glazera i Pume Rodrigeza, koji je "otpao" u poslednjem trenutku, pa je umesto njega trener srpskog šampiona Vladan Milojević od prvog minuta ukazao priliku Ivanu Iliću.

- Rekao sam za Luku da je on biser srpskog fudbala, on je stvarno zaslužio da igra, imamo neki plan sa njim. Imamo nekoliko igrača koji mogu i danas da igraju, pravimo plan u zavisnosti od protivnika, opredelili smo se za ovo, imam poverenja u moje igrače - pričao je Milojević pred utakmicu sa Bodo Glimtom.

U priloženom video snimku, možete da pogledate spektakularnu atmosferu, koja je obeležila početak utakmice Bodo - Crvena zvezda.

Revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona je 28. avgusta na stadionu "Rajko Mitić", sa početkom od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading