KAKAV DOČEK ZA "DELFINA" U RODNOM GRADU! Od Niša je dobio POKLON, a on im poručio - "Vidimo se za ČETIRI godine da proslavio još jednu medalju"! (FOTO GALERIJA+VIDEO)

Autor:

Sport

20.08.2024

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topla dobrodošlica.

KAKAV DOČEK ZA "DELFINA" U RODNOM GRADU! Od Niša je dobio POKLON, a on im poručio - "Vidimo se za ČETIRI godine da proslavio još jednu medalju"! (FOTO GALERIJA+VIDEO)

Foto: Republika

Sava Ranđelović je srpski vaterpolista i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama, dočekan je danas u Nišu uz ovacije i aplauze svojih sugrađana. Posebno oduševljenje izrazila su deca, koja su nestrpljivo čekala priliku da vide svog zlatnog idola.

Ranđelović, koji je deo slavnog tima "zlatnih delfina", bio je dirnut toplim prijemom koji su mu priredili Nišlije. Gradonačelnik Niša, Dragoslav Pavlović, iskoristio je ovu priliku da Ranđeloviću uruči simboličan ček na 300.000 dinara, kao znak zahvalnosti grada za njegov izvanredan uspeh.

- Pre svega želimo da ti uručimo jedan simboličan ček, 300.000 dinara, onoliko koliko Niš može, jer ovo jeste možda simbolično, ali želimo da pokažemo da verujemo da možeš i dalje i bolje i više - rekao je Dragoslav Pavlović.

U svom obraćanju okupljenima, Sava Ranđelović je izrazio veliku zahvalnost na toplom dočeku i poručio da je ova medalja podjednako i njihova koliko i njegova. Takođe, istakao je da se nada da će mladi sportisti u Nišu naći dodatnu motivaciju u njegovom uspehu i da će jednog dana i oni biti dočekani kao novi olimpijski šampioni.

- Da ste podjednako srećni bili kao što smo i mi i da ste doživeli to emotivno, tako da je ovo i vaša medalja. Nadam se da će se mladi sportsiti ugledati na to i da će im ovo biti motiv više da više treniraju, da jače treniraju, da veruju u sebe, i da jednog dana ovde sačekamo novog olimpijskog šampiona obećavam da cu sedeti ovde i biti u prvom redu i dočekati ga kao što ste i vi mene - dodao je vaterpolista.

Na kraju, Ranđelović je obećao da će se vratiti za četiri godine sa novom medaljom, koju će ponovo proslaviti sa svojim sugrađanima.

- Hvala vam puno još jednom na ovom toplom dočeku i nadam se da se vidimo ovde za četiri godine da proslavio još jednu medalju - zaključio je zlatni "delfin".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading