MILOJEVIĆ OBJASNIO! Evo zašto Puma NEĆE IGRATI u Norveškoj!

Autor:

Sport

20.08.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli oslabljeni na Aspmira stadionu.

MILOJEVIĆ OBJASNIO! Evo zašto Puma NEĆE IGRATI u Norveškoj!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde igraju od 21 čas prvu utakmicu plej-ofa u Norveškoj protiv Bodo Glimta, a srpski prvak biće oslabljen neigranjem golmana Omrija Glazera i Pume Rodrigeza.

Trener srpskog prvaka Vladan Milojević osvrnuo se pre meča na povredu reprezentativca Paname:

- Čekali smo Pumu do poslednjeg trenutka, ispostavilo se da je povreda protiv Čukaričkog bila problem, nije mogao da nastupi i nije uspeo da se oporavi - otkrio je Milojević za TV Arena Sport.

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Osvrnuo se potom na to da od prvog minuta ukaže šansu Luki Iliću:

- Rekao sam za Luku da je on biser srpskog fudbala, on je stvarno zaslužio da igra, imamo neki plan sa njim. Imamo nekoliko igrača koji mogu i danas da igraju, pravimo plan u zavisnosti od protivnika, opredelili smo se za ovo, imam poverenja u moje igrače.

Mnogi smatraju da je Bode blagi favorit...

- Novinari uvek znaju ko je bolji, ja ne gledam tako fudbal, videćemo 90 minuta, respektujemo Bode, imaju sistem, svaka čast, jedan model koji imaju već godinama. Razlika je u tome što imaju sistem u kome mogu da rade, neka budu favoriti, nemam problem taj.

Teren stadiona Aspmira je veštački, trener Zvezde je otkrio da li ga podseća na Bern, kada je Zvezda eliminisala Jang Bojs i plasirala se u Ligu šampiona:

- Ne gledam to tako, imaju publiku, lokal patriote, porodična atmosfera i svaka čast na tome - istakao je Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading