POSLE "CRNO-BELE SIMFONIJE"! Obradović OTKRIO šta mu je REKAO Aleksa Avramović!

Autor:

Sport

20.08.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac poslao poruku treneru Partizana.

POSLE "CRNO-BELE SIMFONIJE"! Obradović OTKRIO šta mu je REKAO Aleksa Avramović!

Foto: Starsport

Trener Partizana, Željko Obradović, dao je intervju za klupski Jutjub kanal, u kojem je govorio o mnogim zanimljivim temama.

Obradović je istakao da neće ćutati na stvari koje su se desile prošle sezone, te je najavio aktivno učešće u rešavanju problema koji su se javili. Takođe, dotakao se i rada sa reprezentativcem Srbije, Aleksom Avramovićem, ističući ključnu ulogu koju je imao u razvoju ovog igrača.

- Kad sam razgovarao sa Aleksom, ključna stvar je bila ta što sam mu rekao da, znajući koliko on želi da igra u reprezentaciji i koliko mu je to bitno, da je mesto u kome može on da se izbori, ta pozicija organizatora igre plejmejkera, gde na konkurenciji beka šutera ima straviču konkurenciju u vidu Bogdana Bogdanovića, Nedovića, Gudurića, Teodosića ako hoćete, koji takođe može da pokriva i poziciju pleja, Dobrića... - rekao je Obradović i nastavio:

Foto: Starsport

Obradović i Avramović

- Prihvatio je to i radili smo tri godine ovde, uradio je te stvari koje je uradio, naravno, zahvalnost velika na svemu što je dao Partizanu, mislim da je njemu ovde bilo dobro i da je radeći, praveći greške, ali takođe dižući se i napredujući došao do toga da bude praktično jedan od veoma bitnih igrača reprezentacije.

Najtrofejiniji evropski stručnjak je potom otkrio kakvu mu je poruku poslao Aleksa Avramović, posle "crno-bele simfonije":

- Ja sam u toku prvenstva naravno bio u kontaktu preko poruka i sa njim i sa Karijem i sa svim bivšim igračima Partizana, naravno i sa Vanjom i sa Bogdanom, sa svim igračima koje sam trenirao, a mogu da kažem da sinoć posle ove promocije tima prva poruka koju sam dobio, sam dobio od Aleksa, gde je poželeo uspešnu sezonu, naravno ja sam odgovorio i među nama postoji jedan odnos kakav je bio sve ove tri godine, nikakvih problema nema - istakao je Željko Obradović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading