OGROMNA GLAVOBOLJA ZA MILOJEVIĆA! Ovaj fudbaler neće igrati protiv Bode Glimta!

Autor:

Sport

20.08.2024

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana situacija za crveno-belih.

OGROMNA GLAVOBOLJA ZA MILOJEVIĆA! Ovaj fudbaler neće igrati protiv Bode Glimta!

Foto: Starsport

Crvena zvezda će večeras protiv Bode Glimta igrati bez reprezentativca Paname, Pume Rodrigeza, koji neće moći da nastupi zbog povrede!

Umesto njega, trener Vladan Milojević je odlučio da iznenadi taktikom i u startnih 11 uvrsti Luku Ilića, umesto da ga zameni Felisio Milson. Ovakav potez trofejnog stručnjaka došao je prinudno, pošto je Puma preskočio i jučerašnji trening, pa u Zvezdi nisu želeli ništa da rizikuju.

Dolazak navijača srpskog šampiona u Bode je izazvao reakciju lokalne policije, koja je stavljena u pripravnost. Očekuje se da će atmosfera biti napeta, ali i da će navijači pružiti podršku svom timu u meču protiv norveškog prvaka.

Foto: Starsport

Puma Rodrigez

Poslednje informacije sa ulica malenog Bodea, gde je mnogo susreta Srba tokom današnjeg dana i razgovora o utakmici, jesu i da će se ući u rizik Sa Šerifom Endijom među starterima.

Senegalac je trenirao prethodnih dana skoro punom snagom, a kad je i blizu maksimalne spreme za Milojevića nema dileme i daje mu prednost u odnosu na Duartea.

Ukoliko ne bude iznenađenja, Crvena zvezda će u Norveškoj izvesti na teren sledeću jedanaestoricu: Marko Ilić – Seol, Điga, Spajić, Rodić – Hvang, Elšnik – Luka Ilić, Ivanić, Olajinka – Endiaj.

Revanš meč igra se na nekadašnjoj Marakani 28. avgusta, u istom terminu (21.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading