TATIN NAJVEĆI PONOS! Evo koje reči je Španovićki uputio njen otac (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bog zna da smo pokušali i dali sve.

TATIN NAJVEĆI PONOS! Evo koje reči je Španovićki uputio njen otac (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Srpska atletičarka Ivana Španović doživela je neuspeh na Olimpijskim igrama u Parizu, budući da se nije uspela plasirati u finale takmičenja u skoku u dalj. Nažalost, povreda je bila jača od nje, te Ahilova tetiva nije dozvolila Ivanu da skoči dalje od 6,51 metra, što nije bilo dovoljno za prolazak u finale.

Norma koju je trebalo dostići kako bi se plasirala u finale iznosila je 6,75 metara, a Ivana, nažalost, nije uspela da je pređe, imajući i jedan prestup, kao i skok od 6,31 metar. Nakon takmičenja, Ivana je citirala poruku svog oca, koja je glasila:

- Ponosim se tobom. Teže je pobediti strah, nego pokleknuti pod povredom. Hrabrost je nebeska vrednost, povreda tek činjenično stanje.

- Bog zna da smo pokušali i dali sve. Hvala vam svima na svim lepim rečima, podršci, energiji i molitvama. Možda nije bilo suđeno ali je bilo vredno borbe - napisala je Španović.



Malaika Mihambo, jedna od prvih osoba koja je pružila podršku Ivanu, zagrlila ju je kada je bila izvan prvih 12 na takmičenju. Ivana je zahvalila svima na lepim rečima, podršci, energiji i molitvama, ističući da je iako možda nije bilo suđeno, bilo je vredno borbe.

Nakon takmičenja, Ivana se zahvalila svima na podršci, ističući da je, uprkos neuspehu, bilo vredno truda i borbe.

Ivana Španović, i pored povrede i neuspeha na Olimpijskim igrama u Parizu, pokazala je hrabrost i odlučnost, te je dobila podršku i reči ohrabrenja od svojih kolega, kao i od sponzora takmičenja. S obzirom na njenu upornost i posvećenost, nema sumnje da će se oporaviti i ponovo pokazati svoj talenat i veštine na budućim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading