KARLEUŠA BLJUJE VATRU NA FUTU I CECU: On je popio nekoliko KRIVIČNIH TUŽBI, nadam se da će se to rešiti!

Autor:

Zabava

07.08.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda razvezla jezik o drami!

KARLEUŠA BLJUJE VATRU NA FUTU I CECU: On je popio nekoliko KRIVIČNIH TUŽBI, nadam se da će se to rešiti!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, ST/Vlada LUKIĆ, ATA Images/M.M.

Nedavno je na društvenoj mreži Iks (Tviter) isplivala pesma "Runde", koju je muzička zvezda Jelena Karleuša snimila u saradnji sa Milanom Laćom Radulovićem. Par dana kasnije, na društvenoj mreži TikTok se pojavila i demo verzija koju je otpevala Jelenina koleginica, Ana Nikolić

Jelena je danas objasnila zašto se pesma nije našla na njenom albumu, a potom ponovo udarila na Aleksandra Futu Radulovića, oca pokojnog Laće.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Karleuša progovorila o pesmi "Runde"

- Pesma "Runde" koja je, iako uredno plaćena i kupljena, nije našla mesto na mojim novim albumima, jer je autor u momentima rastrojstva pred smrt, pod dejstvom narkotika, objavio celu pesmu na Tviteru. Ono što čujete je samo demo verzija. Pesma je, inače, pre nego što je ponuđena meni da je kupim, bila ponuđena i Ani Nikolić, ali u njenoj veziji pesma zvuči potpuno drugačije, kao neka vrza čunga lunga pesma u jeftinom aranžmanu i sa lošim pevanjem - napisala je Jelena Karleuša putem svog Instagram profila, pa nastavila:

- Čovek koji mi je na prevaru i bespravno obrisao stari YT kanal, uz pomoć, naravno, koga drugog nego Svetlane Ražnatovic (čekali su da se približi izlazak novih albuma) popio je nekoliko krivičnih tužbi i ja se nadam da će se to uskoro rešiti. Zamislite kakvo je stanje svesti tog mučenika kada je posvetio ovo malo života što mu je ostalo brisanju svega onoga sto šu njegova žena Marina Tucaković i sin Laća za života stvarali. Inače, da ponovim, pesma "Runde" je moja pesma, tekst sam uredno platila, a nije stavljena na album jer je Laća pred smrt pesmu objavio na Tviteru. Ovo je samo demo koji je našao put van studija - istakla je JK putem svog Instagram naloga.

Republika

Foto: Instagram.com

Karleuša udarila na futu i Cecu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading