BOGDAN HVALI KARAKTER "ORLOVA" POSLE POBEDE! Kapiten otkrio TAKTIKU za Amerikance!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogodio je ključnu trojku

BOGDAN HVALI KARAKTER "ORLOVA" POSLE POBEDE! Kapiten otkrio TAKTIKU za Amerikance!

Foto: Profimedia

Košarkaši Srbije su se plasirali u polufinale Olimpijskih igara posle nestvarne pobede nad Australijom nakon produžetaka od 95:90.

Posle katastrofalnog prvog poluvremena, na kraju kog je već krenulo "buđenje", košarkaši Srbije su potpuno "istopili" prednost Australije od 24 poena i poveli već u trećoj četvrtini!

Bogdan je poprilično zakazao u prve dve deonice, ali je onda pokazao zbog čega je baš on kapiten "orlova" i počeo da ubacuje važne koševe. Nošeni neverovatnom energijom Avramovića, igrači Srbije su se totalno vratili u meč, a sve je to potvrdio i Bogdanović sa dve ključne trojke za potpuni rezultatski priključak. Kasnije je bilo šta je bilo.

Republika

Foto: Starsport

Bogdan protiv Australije

- Mnogo teška utakmca, ali drago mi je da smo pokazali karakter i kada smo bili na -20. Oni su pogađali teške šuteve, ali verovali smo i to pokazuje karakter ekipe. Svi su bili dobri večeras, verovali smo jedni u druge, svako je u nekom trenutku doprineo. Možda su neki očekivali laku utakmicu, ali ovako to izgleda u četvrtfinalu - rekao je Bogdanović za RTS po završetku meča.

Naša selekcija će se za plasman u finale boriti protiv pobednika duela SAD-Brazil.

- Taktika je ista. Požrtvovano, timski rad, timski duh. Verujemo, kako da ne - rekao je naš kapiten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading