TRENER NAM JE REKAO DA IGRAMO KAO ŽENE! Petrušev iskreno o utakmici i Pešiću

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naglasio da je prva četvrtina bila najgora do sada.

TRENER NAM JE REKAO DA IGRAMO KAO ŽENE! Petrušev iskreno o utakmici i Pešiću

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je veličanstvenu pobedu nad Australijom, plasiravši se u polufinale Olimpijskih igara. Nakon meča, najviše pažnje privukla je izjava Marka Petruševa, koji je istakao ključne momente utakmice.

Petrušev je naglasio da je prva četvrtina bila najgora do sada, ali da je ekipa uspela da se okrene, posebno u drugom poluvremenu.

- Šta reći! Prva četvrtina najgora do sada, ali okrenuli smo pogotovo to drugo poluvreme. Rekli smo sami sebi, i trener nam je rekao da igramo kao žene da tako kažem, i promenili smo sve u drugom poluvremenu, pogotovo u odbrani... Dali su nam skoro 60 poena u prvom poluvremenu, to je stvarno katastrofalno. Znali smo šta treba da radimo u drugom poluvremenu, i posle napad, po napad, posed po posed... Verovali smo, i na kraju vratili do kraja - počeo je Petrušev.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Presudna za pobedu bila je vera i smirenost ekipe, kako je istakao Petrušev.

- Ostali smo hladne glave. Verovali smo stvarno, kada smo posle u produžetku gubili, i kada smo u prvoj četvrtini gubili, uopšte nismo paničili, znali smo da smo bolja ekipa. Verovali smo u naš kvalitet i to se na kraju i pokazalo. 

Što se tiče polufinala, Petrušev je istakao da je sledeći protivnik Brazil, ali da će ekipa prvo analizirati meč sa Australijom i pripremiti se za naredni izazov. 

- Brazil, ali videćemo sutra o tome. Sad je da nam se slegne sve ovo, da vidimo šta je moglo bolje, a sutra se spremamo za polufinale - poručio je Petrušev.

Očekuje se da će navijači sa nestrpljenjem pratiti naredni meč Orlova protiv boljeg iz duela Brazil - SAD, dok reprezentacija Srbije nastavlja da osvaja srca ljubitelja košarke širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading