TSC OSTAO BEZ ŠTOPERA, STIGAO MLADI TALENAT IZ ZVEZDE: Poseduje ogroman kvalitet, crveno-beli ga se prelako odrekli!

Autor:

Sport

07.08.2024

00:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost srpskog fudbala.

TSC OSTAO BEZ ŠTOPERA, STIGAO MLADI TALENAT IZ ZVEZDE: Poseduje ogroman kvalitet, crveno-beli ga se prelako odrekli!

Foto: FK TSC

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole je na kraju sezone napustio Goran Antonić koji je bio kapiten ovog kluba. On je član tima sa severa Srbije bio od 2019. godine i bio je oslonac defanzive sezonama unzazad. Topolčani su našli njegovu zamenu, a to je talentovani štoper iz Crvene zvezde, Petar Milutinović.

Milutinoivć će ipak prvo biti deo omladinskog pogona TSC-a, ali će vrlo verovatno preći u seionorski tim pošto poseduje ogromne kvalitete. Jak, dobar na lopti, fantastična levica, visoko, upravo što treba da ima jedan moderan štoper 21. veka. Petar je rođen 2006. godine, prošao je mlade selekcije šampiona Srbije, ali je bio i u Partizanu, a prošle sezone je nastupao za Grafičar. 

Crveno-beli su možda doneli i prenagljenu odluku na puste ovog talentovanog defanzivca u redove tima iz Bačke Topole. Naime, u Ljutice Bogdana stižu razne ponudu iz Engleske i Francuske za Nasera Đigu, kao što su Kristal Palas i Lans, ma da prednost bi imali Francuzi, pošto je već igrao na Azurnoj obali u dresu Nima. Sve u svemu, ovo je idealna prilika da se reprezentativac Burkine Faso proda, pogotovu ako je unosna ponuda.

Međutim, onda Zvezda ostaje sa kapitenom, Urošem Spajićem, Stefanom Lekovićem i Nemanjom Stojićem, koji je upravo stigao iz TSC-a, a mladi Milutinović je bio uključen u taj transfer. U zvezdaškoj javnosti se sada voli polemika oko četvrtog štopera i da li Vladan Milojević može da izgura sezonu sa trojicom. Treba imati na umu da će crveno-beli voditi bitke na tri fronta, Superliga, Evropa (Liga šampiona/Liga Evrope) i Kup Srbije.

Treba imati dobar kapacitet da se izgura naporna takmičarska godina. Milutinović bi bio idealan za crveno-bele, baš zbog svoje ekspozivnosti, ogromnog kvaliteta i samo bi unapredio svoje sposobnosti uz veliko iskustvo Uroša Spajića. TSC je uzeo jako kvalitetnog igrača na kojeg može računati u budućnosti, a sigurno će se već u narednoj sezoni dosta pričati o njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading